Επιτυχημένη η σημερινή συγκέντρωση των Λαικών Επιτροπών στην ΔΕΗ Αισώπου [video]

Δεκάδες ήταν οι κάτοικοι των δυτικών συνοικιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Λαϊκών Επιτροπών για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αισώπου, σήμερα Τετάρτη 11 Δεκέμβρη.
Με κεντρικό σύνθημα "Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα-τροφή-θέρμανση, όχι άλλοι νεκροί για τα κέρδη" οι Λαϊκές Επιτροπές για περισσότερες από δύο ώρες διαδήλωσαν ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που οδηγεί τις λαϊκές οικογένειες στην απόλυτη εξαθλίωση για να αυγαταίνουν τα κέρδη του κεφαλαίου.
Καταγγέλθηκε ακόμα η υποκρισία όσων χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα της δικής τους πολιτικής τάζοντας μέτρα-ασπιρίνες για να αποφύγουν την κατακραυγή και το ξέσπασμα της λαϊκής οργής.
Παρόμοιες κινητοποιήσεις έγιναν και στις ΔΕΗ Παπαναστασίου, ΧΑΝΘ, Καλαμαριάς.
Η δράση των λαϊκών επιτροπών θα κλιμακωθεί το επόμενο διάστημα με πρωτοβουλίες που ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Επόμενος σταθμός για την Λαϊκή Επιτροπή της Πολίχνης θα είναι η συγκέντρωση τροφίμων για ανέργους και μονογονεϊκές οικογένειες το Σάββατο 14/12 έξω από όλα τα σούπερ μάρκετ της Πολίχνης.

Βίντεο από την σημερινή κινητοποίηση:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!