«Η διασκέδαση είναι για όλους»: εκδήλωση με λέιζερ - paintball για ΑμεΑ στο Ωραιόκαστρο - ALLMED Wheelchair In Motion 2013 [video]

"Την Κυριακή 15/12 κανείς δεν θα επικεντρωθεί στο πως και πόσο γρήγορα κινείται ο "σύμμαχος" ή ο "εχθρός" μας! Ειναι η ευκαιρία για όλους μας αλλα κυρίως για τα παιδιά να αλλάξουμε νοοτροπία και τροπο αντιμετώπισης της αναπηρίας! Η πρωτοβουλία της AllMed και της JP Productions να φέρουν στην Θεσσαλονίκη για δεύτερη φορα την Battlefield Live Hellas για να παίξουμε Laser Tag ειναι πλέον Θεσμός!"δήλωσε στο avatonpress.gr ο κ Ιωάννης Γκέλσης

"Αποδέχτηκαν την πρόταση του www.kinesiotherapy.gr να διοργανωθεί στο Ωραιόκαστρο και να εμπλουτιστεί με το διαδραςτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μυες Εν Δρασει" για να φτιάξουν την "ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ" την απόλυτα φιλική πόλη για ατομα με αναπηρίες. 
Η εκδήλωση υποστηρίζεται με το ανθρώπινο δυναμικό της Ομάδας Αποκατάστασης "the REalHABILITATION team" Η διασκέδαση είναι για όλους και οι μεικτές ομάδες που θα συγκροτηθούν (Ατομα με και χωρις αναπηρίες) θα το απόδειξει! Σας περιμένουμε όλους!"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!