Αποκαλυπτικό: Ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι που καταργήθηκε το χαράτσι των 25 ευρώ;

Για λόγους Ιατρικής και για το καλό της υγείας ...τελικά καταργήθηκε το χαράτσι των 25 ευρώ στην ΥΓΕΙΑ.
Ποιοι είναι οι ¨ευεργέτες¨ μας...; μα φυσικά ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κρεμαστινός.
Τώρα ξαφνικά βρήκαν τις λύσεις. 
Παρακάτω μερικές από τις δηλώσεις τους : 


Βενιζέλος: Η αύξηση στα τσιγάρα είναι και προληπτική ιατρική .......

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι εν συνεχεία ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ που είχαν συνάντηση την ίδια ώρα. Ο κ. Βενιζέλος χαιρέτισε την απόσυρση του μέτρου και σημείωσε ότι το θέμα λύθηκε με σωστό τρόπο, καθώς, όπως είπε, το τέλος των 5 ευρωλεπτών που θα μπει στα τσιγάρα, συνδέεται και αυτό με την υγεία, όχι ως μέτρο δημοσιονομικό, αλλά ως μέτρο προληπτικής ιατρικής.



Κρεμαστινός : Μακάρι να μπορούσα να βάλω προσωπικά ένα ευρώ και να σταματήσει το κάπνισμα ο κόσμος...

«Κατόπιν τούτου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βεβαίως εξέφρασε την άποψη της κοινοβουλευτικής ομάδας, σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, όπως σας είπε και ο Υπουργός Υγείας, βρήκαν τη λύση του ισοδυνάμου, οπότε όλοι είναι ικανοποιημένοι. Και δε θα επιβαρυνθεί κανένας και η επιβάρυνση των πέντε λεπτών είναι περίπου αστεία, οπότε έχει επιτευχθεί ο στόχος. Δε θα έχουμε επιβάρυνση των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία», τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ήταν μεταξύ εκείνων που συμμετείχαν στην σύσκεψη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ.
Ερωτηθείς για το ένα ευρώ στις συνταγές , ο κ. Κρεμαστινός είπε ότι αυτό είναι θέμα του Υπουργείου. «Η δική μας θέση –τη γνωρίζετε- είναι ότι δε θέλουμε επιβάρυνση περαιτέρω, οποιαδήποτε, στο χώρο της υγείας, βεβαίως και στο ένα ευρώ», σημείωσε, ενώ σε σχετική ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να τεθεί θέμα και να ζητήσει το ΠΑΣΟΚ άλλα ισοδύναμα απάντησε: «Διαφωνούμε. Αν έρθει ο νόμος στη Βουλή, θα το δούμε». Στην επισήμανση δημοσιογράφου ότι σε κάθε περίπτωση, δηλαδή με την αύξηση της τιμής των τσιγάρων, το βάρος μεταφέρεται στον κόσμο, κ. Κρεμαστινός σχολίασε: «Αν εσείς νομίζετε ότι τα πέντε λεπτά είναι επιβάρυνση, εγώ μακάρι να μπορούσα να βάλω προσωπικά ένα ευρώ και να σταματήσει το κάπνισμα ο κόσμος. Μιλάω ως καρδιολόγος».


τα συμπεράσματα δικά σας!







newsbomb με σχόλια του avatonpress


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!