Πρωτοφανές: 39χρονος πυροβόλησε την φίλη του στο πρόσωπο και προσπάθησε να καεί ζωντανός στο Ναύπλιο


Σοκ έχει προκαλέσει στη μικρή κοινωνία της Ερμιονίδας ένα πρωτοφανές συμβάν που σημειώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς με «πρωταγωνιστή» έναν 39χρονο.
Ολα ξεκίνησαν όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 39χρονος πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο την 32χρονη φίλη του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια ο ίδιος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έβαλε φωτιά προκειμένου να καεί ζωντανός. Μάρτυρες του περιστατικού έγιναν περαστικοί, οι οποίοι έσπευσαν να σβήσουν το φλεγόμενο όχημα και να απεγκλωβίσουν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε σοβαρά τραύματα.
Η άτυχη γυναίκα με το τραύμα από το πυροβόλο όπλο στο πρόσωπο, διακομίστηκε νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Ναυπλίου και αφού σταθεροποιήθηκε η κατάστασή της στα επείγοντα περιστατικά, στη συνέχεια διακομίστηκε για νοσηλεία σε νευροχειρουργική μονάδα νοσοκομείου της Αθήνας.
Ο δράστης μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο Ναυπλίου με σοβαρά εγκαύματα και οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ το απόγευμα διακομίστηκε σε μονάδα πλαστικής χειρουργικής στην Αττική.
Θύμα και δράστης νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και το προανακριτικό έργο από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!