Κοιμήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στα εγκαίνια της Agrotica - Ξύπνησε από το χειροκρότημα!

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο τα εγκαίνια της 25ης Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην τελετή παρέστη και ο αρμόδιος υπουργός, Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος και πραγματοποίησε ομιλία για αγροτικά ζητήματα. 
Βέβαια, η ομιλία φαίνεται ότι δεν ήταν για όλους τους παριστάμενους εξίσου ενδιαφέρουσα. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μάλλον βρήκε το λάθος μέρος για να πάρει έναν υπνάκο. Λίγο το τρέξιμο της ημέρας, λίγο οι αυξημένες προεκλογικές υποχρεώσεις και η κούραση "κατέλαβε" τον κυρ Γιάννη. 
Οι διπλανοί του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας, παρακολουθούσαν με αμηχανία, ωστόσο ο Γιάννης Μπουτάρης δεν σήκωσε το κεφάλι του μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε η ομιλία και τελικά τον ξύπνησε το χειροκρότημα του κοινού.









thestival


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!