Ταξίδι... ψυχικής εκτόνωσης σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου για τον Λιάπη


Το σκάνδαλο με τις πλαστές πινακίδες τον έστειλε στην Κουάλα Λουμπούρ σε ένα ταξίδι «ψυχικής εκτόνωσης» όπως το είχε χαρακτηρίσει ο ίδιος. Εκείνο με το πολυτελές σαλέ του, τον... έστειλε σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Βουκουρεστίου, όπου αναζητά την ψυχική ηρεμία του τα τελευταία 24ωρα ο Μιχάλης Λιάπης.

Ο πρώην υπουργός απολαμβάνει τη χλιδή του JW Marriott, σύμφωνα με δημοσίευμα του Εθνους της Κυριακής. Τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, ενώ ο κ. Λιάπης μπορεί να αναζητήσει την ψυχική του εκτόνωση στις πολυτελείς σουίτες, του, το καζίνο, τα σπα ή τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές στη Μαλαισία.

Για χάρη της φαίνεται πως έγιναν πολύ συχνά τα ταξίδια του κ. Λιάπη προς τη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια. Για αυτό επέλεξε και το συγκεκριμένο προορισμό όταν αποκαλύφθηκε πως χρηματοδότησε την ανακατασκευή του πολυτελούς σαλέ του στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας με κοινοτικά κονδύλια ως τουριστικό κατάλυμα, ενώ παράλληλα για να γλιτώσει δημοτικά τέλη και ενιαίο φόρο ακινήτων δήλωνε το ακίνητο για 70 τ.μ. και όχι 233 τ.μ. που είναι η πραγματική του επιφάνεια. Μετά από τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Λιάπης αναχώρησε οδικώς για τη Ρουμανία την περασμένη Δευτέρα.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!