ΠΑΕ ΠΑΟΚ:Υπάρχει και το Καρατάσιου! Ξέρει κάτι ο δήμος Παύλου Μελά;(με σχόλια του Avatonpress)


η φώτο είναι από το paokfc
Επιστρέφει πάλι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ , για το προπονητικό κέντρο αλλά και για το γηπεδικό θέμα μέσα στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου!
Το θέμα είναι γιατί πάλι; 
Μήπως επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο εκλογών για να επηρεάσει την κοινή γνώμη αλλά και τους υποψήφιους δημάρχους;
Μήπως το σπρώχνουν άλλοι προς τα εκεί;
Το ερώτημα που κάνουμε σαν avatonpress είναι:
 Η Διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά το ξέρει; και αν ΝΑΙ ποια είναι η θέση της;

Υπόψη ότι ο νυν δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Διαμαντής Παπαδόπουλος είχε δηλώσει προ μηνών  σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι υπέρ της κατασκευής γηπέδου.... 
ΙΣΧΥΕΙ ακόμη αυτή η θέση; και αν ΝΑΙ να τεκμηριωθεί για ποιο λόγο προς τους πολίτες!
 Να θυμίσουμε επίσης ότι το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και το καλοβλέπουν το ΤΑΙΠΕΔ και το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης... 
Άρα πρώτα θα πρέπει να αποδοθεί στο δήμο Παύλου Μελά και μετά να αρχίσουν οι όποιες βλέψεις, προτάσεις...κλπ.

Αυτά πρέπει να ξεκαθαριστούν άμεσα, γιατί από ότι γνωρίζουμε υπάρχει και η επίσημη πρόταση της πρωτοβουλίας δεκάδων συλλόγων του Δήμου για τη μετατροπή του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου σε χώρο περιβαλλοντικής αναψυχής η οποία δεν συμφωνεί με το θέμα του γηπέδου!


Το ρεπορτάζ τώρα από τα αθλητικά Site λένε:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ήδη έχουν γίνει μελέτες για την περιοχή Καρατάσιου, ώστε να προχωρήσει εκεί η ανέγερση του νέου αθλητικού κέντρου, αλλά και νέου γηπέδου!
Η καθυστέρηση που παρατηρείται με τον Δήμο Θέρμης και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση οδηγεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε εξεύρεση άλλων λύσεων για την ανέγερση του νέου αθλητικού κέντρου. Αυτό είναι το νόημα της γνωστοποίησης των παράλληλων συζητήσεων με το Ταμείο Εθνικής Άμυνας που έχουν ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την έκταση στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
"Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φίλων της ομάδας αναφορικά με τις εξελίξεις για την ανέγερση προπονητικού κέντρου, ο ΠΑΟΚ γνωστοποιεί ότι ανεξάρτητα με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της έκτασης στη Θέρμη, έχει πραγματοποιήσει τις σχετικές μελέτες και έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο συζητήσεις με το Ταμείο Εθνικής Αμυνας (Τ.Ε.Θ.Α.) για την αξιοποίηση συγκεκριμένων εκτάσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του συλλόγου, τόσο για την ανέγερση του προπονητικού κέντρου, όσο και για την κατασκευή νέου γηπέδου. Μάλιστα οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο.


Οπως είναι γνωστό η μία από τις περιοχές που είναι υπό συζήτηση είναι αυτή του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου, έκταση εύκολα προσβάσιμη από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης και η η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις τόσο για τις ανάγκες ενός υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου η κατασκευή του οποίου αποτελεί και άμεση προτεραιότητα, όσο και για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου στην περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο!"







sport με σχόλια avatonpress


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!