Iωάννης Μοσχούλας: Ευχές για τον εορτασμό των Θεοφανείων



Δελτίο τύπου με ευχές για τον εορτασμό των Θεοφανείων στέλνει στους πολίτες και δημότες του δήμου Παύλου Μελά, ο υποψήφιος Δήμαρχος,  Ιωάννης Μοσχούλας.
Το Δελτίο τύπου αναφέρει:


Δευτέρα 06.01.2014, Θεσσαλονίκη

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Έχεις Επιλογή» και υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά Ιωάννης Μοσχούλας δήλωσε τα εξής:

«Μακάρι το 2014 και το Άγιο Πνεύμα να «φωτίσει» όσους έχουν καταδικάσει με τα μνημόνια και τις πολιτικές τους στην ανεργία και τη φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό. Το 2014 είναι η χρονιά της ανατροπής τουλάχιστον σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών. Πρέπει μέσα από τις κάλπες του προσεχούς Μαΐου η συγκυβέρνηση, αλλά και οι εκπρόσωποί της σε αυτοδιοικητικό επίπεδο να πάρουν το μήνυμα πως η πολιτική της λιτότητας και της εξαθλίωσης των Ελλήνων δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ταυτόχρονα να «φωτίσει» και όλους εμάς να επιλέξουμε τους κατάλληλους και όχι τους αρεστούς για μια τοπική αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη από την κεντρική εξουσία».

Για περισσότερες πληροφορίες ή φωτογραφικό υλικό του κ. Μοσχούλα μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της παράταξης στο www.exeis-epilogi.gr.

Επίσης όλες οι δραστηριότητες του υποψηφίου δημάρχου Ιωάννη Μοσχούλα βρίσκονται στο fan page της ομάδας στο Facebook.

Από το γραφείο Τύπου 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!