Πέτρος Σούλας: “Στην πρόσκληση αυτή θα είμαι παρών” - Υποψήφιος για δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου - αποκλειστικές δηλώσεις [video] [φώτο]

αποκλειστικό ρεπορτάζ του avatonpress.gr

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ισόγειο του δημαρχείου Κορδελιού - Ευόσμου ο κ Πέτρος Σούλας ανακοίνωσe την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Περιστοιχιζόμενος απο μέλη της δημοτικής του  παράταξης "Δήμος για όλους" ανέφερε πριν ακόμη ξεκινήσει την ομιλία του ότι "δεν έχουμε κομματικούς εναγκαλισμούς στον συνδυασμό μας. Είμαστε αυτόνομοι, χωρίς ο καθένας απο εμάς να απεμπολεί την πολιτική του ταυτότητα. Έχουμε όμως χρίσμα... Κι  αυτό δεν είναι άλλο απο την αγάπη και την εμπιστοσύνη των δημοτών μας".

Ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικές είναι οι επιλογές  στις εκλογές που έρχονται για όλους αλλά "κυρίως για τα παιδιά μας που ζούν και μεγαλώνουνε στον δήμο μας". Οι λόγοι για τους οποίους θα είναι σημαντικές είναι λόγω της οικονομικής κρίσης, λόγω του σχεδίου "Καλλικράτης" και τις μεταβίβασης νεών αρμοδιοτήτων, λόγω της άσχημης κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο δήμος αλλά τέλος   και λόγω του ότι πρέπει να ενισχυθούν κοινωνικά αγαθά όπως η αλληλεγγύη και η  ενίσχυση άπορων δημοτών.

Τόνισε ότι ο νέος δήμαρχος πρέπει να είναι "έμπειρος, φρέσκος και ορεξάτος για δουλειά, πρέπει να έχει δοκιμαστεί επαγγελματικά, πρέπει να διαθέτει οργανωτικές ικανότητες αλλά και φυσικές και ηθικές αντοχές. Θέλουμε να "χτίσουμε" έναν οικονομικά ισχυρότερο δήμο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Έναν δήμο που το νόμιμο θα πρέπει απαραιτήτως και ηθικό".

Αναφέρθηκε ακόμη στις προτεραιότητες της παράταξής του, που αφορούν την διοικητική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου, εξορθολογισμός των οικονομικών, συμμετοχή στα ευρωπαικά προγράμματα χρηματοδότησης, δημιουργία δικτύου αλληλεγγύης και την επαναφορά αρχών και αξιώνστη συνολική συμπεριφορά όλων των δημοτικών αρχόντων.

Δείτε όλη την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού - Ευόσμου κ Πέτρου Σούλα ...




Ο κ  Πέτρος Σούλας έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο avatonpress.gr μετά το τέλος της εκδήλωσης. Δείτε τις δηλώσεις του κ Σούλα...



Στην ομιλία του κ Πέτρου Σούλα παρευρέθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι που στις προηγούμενες εκλογές είχαν κατέβει με άλλους συνδυασμούς και μάλιστα ήταν απο τους πρώτους στην σταυροδοσία. Διακρίναμε μεταξύ άλλων τον κ Ιωάννη Καμαρινό, την κ Δροσιά Δημητρίου, την κ Τριανταφυλλίδου Σοφία, τον κ Ταλατά Βασίλη, τον κ Τσακαλίδη Βασίλη, τον κ Σεμερτζίδη Ζαχαρία και τον κ Μαξούρα Γιώργο.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του avatonpress,gr της κ Δροσιάς Δημητρίου και του κ Ιωάννη Καμαρινού.


Μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ Πέτρος Σούλας δέχθηκε ερωτήσεις απο εκπροσώπους των ΜΜΕ. Δείτε τις απαντήσεις που έδωσε...

Δείτε φωτορεπορτάζ απο την εκδήλωση...










Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!