Αποκάλυψη βόμβα: Κι άλλος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ έπαιρνε μίζες εκτός από τον Τσοχατζόπουλο [video]

- Ο συνήγορος του Πάνου Ευσταθίου αποκάλυψε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ'" του Νίκου Ευαγγελάτου ότι εμπλέκεται και άλλος πολιτικός στην υπόθεση με τις μίζες
- Ο 83χρονος εκπρόσωπος της γερμανικής STN Atlas αφέθηκε ελέυθερος με εγγύηση 500.000 ευρώ
- Έδωσε περίπου 40 ονόματα στον ανακριτή Μαλλή
- Προφυλακιστέος ο Παπαχρήστος που φέρεται να έδωσε μίζα στον Κάντα 750.000 ευρώ


Στην αποκάλυψη ότι εμπλέκεται και άλλος πολιτικός του ΠΑΣΟΚ, εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο (προφανώς εννοεί τον Σμπώκο... τα στοιχεία εκεί οδηγούν) , στην υπόθεση με τις μίζες για τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, προχώρησε ο δικηγόρος του Πάνου Ευσταθίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο συνήγορος του κ. Ευσταθίου αναφέρθηκε αρχικά στο "λάθος που κάνει ο ανακριτής Μαλλής, πιστεύοντας ότι υπήρχαν χρήματα που είχαν δοθεί σε πολιτικά πρόσωπα", ενώ παράλληλα επισήμανε τις δυο κατηγορίες των επίορκων αξιωματικών: "Πρόκειται για τους εκβιαστές που έλεγαν "ή μας δίνεις μίζα ή δεν πρόκειται ποτέ να επιβιώσεις σε αυτόν τον κόσμο" και αυτοί που παράλληλα με τα καθήκοντά τους στο υπουργείο Άμυνας ήταν και υπάλληλοι σε εταιρείες με στρατιωτικούς εξοπλισμούς".

Ερωτηθείς για το πόσα ονόματα έδωσε ο πελάτης του στον ανακριτή, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε: "Έδωσε περίπου 30-40 ονόματα, εκ των οποίων το 90% είναι στρατιωτικοί. Το 10% είναι πρόσωπα που εμπλέκονται με πολιτικούς".
Σε αυτό το σημείο προχώρησε στην αποκάλυψη, ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλος πολιτκός του ΠΑΣΟΚ: "Με τις εταιρείες που έδωσα στον κ. Μαλλής θα αποκαλυφθεί ότι πίσω από μια εταιρεία κρύβεται ένας σοβαρός πολιτικός του ΠΑΣΟΚ, που θα λέγαμε ότι είναι στην πρώτη γραμμή. Με την έρευνα του κ. Μαλλή θα φανούν και πολιτικά πρόσωπα, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση". 
Στην απολογία του ο 83χρονος εκπρόσωπος της γερμανικής STN Atlas φαίνεται πως στην απολογία του καλύπτει τόσο τον τραπεζίτη, Φάνη Λύγινο και τον δικηγόρο Κυριτσάκα, πρόσωπα τα οποία είχε κατονομάσει ο κ. Κάντας λέγοντας πως "ξεπλένουν" τα μαύρα χρήματα από τις μίζες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος εμπλέκει δύο πρώην στελέχη της ΕΒΟ, ο ένας εκ των οποίων -κουμπάρος του Ά. Τσοχατζόπουλου - έχει κατονομαστεί και από τον Αντώνη Κάντα.

Ο κ. Ευσταθίου φέρεται επίσης να κατονόμασε τρεις ή τέσσερις Γερμανούς υπηκόους, υψηλόβαθμα στελέχη της εν λόγω εταιρείας ως τα πρόσωπα που "μοίρασαν τα χρήματα".
Ωστόσο, παρά τις πιέσεις του ανακριτή, ο κ. Ευσταθίου αρνήθηκε να δώσει ονόματα πολιτικών που ενδεχομένως να έχουν εμπλακεί στις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Δείτε το Video:










newsit


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!