Κεφαλονιά: Ο σεισμός σε χιπ χοπ ρυθμούς από 17χρονο μαθητή [video]

Με οργισμένους στίχους σε ρυθμούς χιπ χοπ διηγείται την εμπειρία της σεισμόπληκτης Κεφαλονιάς ο Οδυσσέας Σκουτέλης, μαθητής της Γ” Λυκείου στο νησί – «Το τραγούδι μου είναι ένα ρεπορτάζ για ό,τι έχει συμβεί» δηλώνει ο ίδιος

Κατάγεται από τα Λουκεράτα της Παλικής, ένα από τα χωριά που βίωσαν το μεγαλύτερο μένος του Εγκέλαδου, καθώς απέχει από το Ληξούρι πέντε χιλιόμετρα. Ο 17χρονος μαθητής της Γ” Λυκείου Οδυσσέας Σκουτέλης αποφάσισε να κάνει την εμπειρία του τραγούδι σε ρυθμούς ραπ. Οι στίχοι του οργισμένοι, όχι μόνο κατά της φύσης και των στοιχείων της που κάνουν τον άνθρωπο ανήμπορο, αλλά και κατά των αμέτρητων υποσχέσεων…. Ξεχωρίζει πάντως την παρουσία των εθελοντών που βοηθούν τους ανήμπορους χωρίς δόλο.
Στον δεύτερο σεισμό ο Οδυσσέας κοιμόταν. «Μέσα στον ύπνο μου ξύπνησα, τον ένιωσα, είδα όμως ότι δεν έπεσε τίποτα και ξανακοιμήθηκα για λίγο, μισή ώρα. Μετά μάζεψα τα βασικά μου πράγματα, σημειώσεις, το laptop. Φύλαξε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά! Μετά κατέβηκα στον κάτω όροφο του σπιτιού να βρω τους γονείς μου. Μόλις ξημέρωσε, κατεβήκαμε στο Ληξούρι για να δούμε τι ζημιές είχε το παγωτατζίδικο του πάτερα μου».
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :







contraseolous


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!