Δυτική Θεσσαλονίκη: Τι είναι αυτές οι 2 κόκκινες κηλίδες ρύπανσης;



Από φίλο αναγνώστη :
¨ Από το Παρατηρητήριο Αειφορίας και Περιβάλλοντος Θεσ/νικης . Στην εκτίμηση ποιότητας αέρα για τα σωματίδια PM10,  παρατηρήστε τις 2 κόκκινες κηλίδες (πολύ κακή ποιότητα αέρα) στις 1 τα ξημερώματα της Τρίτης με ελαφρά Βορειοανατολικό άνεμο και με όχι χαμηλές θερμοκρασίες και σε προχωρημένη ώρα για τζάκια.
Ψάξτε στο χάρτη και βρείτε ποιες συγκεκριμένες περιοχές είναι, θα καταλάβετε πολλά¨

¨ Στην εκτίμηση ποιότητας αέρα για τα σωματίδια PM2,5  Παρατηρήστε πάλι τις 2 κόκκινες κηλίδες (πολύ κακή ποιότητα αέρα) στις 1 τα ξημερώματα της Τρίτης που όμως τώρα καταλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερες περιοχές¨




Σε μια αντίστοιχη ανάρτηση προ λίγο ημερών, μας είχε κάνει εντύπωση πως παρόλο τη βροχή εμφανίστηκαν πάλι ρύποι και μάλιστα πανομοιότυποι με αυτά που μας έστειλε ο φίλος;

Μία απορία στο Ρετζίκι, Ασβεστοχώρι, Χορτιάτη (που ανάβουν συνεχώς τα τζάκια) και γενικά ανατολικά, γιατί δεν φαίνεται η αιθαλομίχλη; ...μάλλον προτιμά τα δυτικά προάστια!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!