ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Όλοι σε Προπύλαια και ΣτΕ στις 10.30 π.μ.

Μια ημέρα απομένει μέχρι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα συζητηθεί στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας η προσφυγή εκπαιδευτικών εναντίον της ένταξής τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας και θα κριθεί η συνταγματικότητα αυτής της απόφασης.


ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 23 ΜΑΡΤΗ

Σαραντατέσσερεις μέρες απομένουν -καθώς στις 22 Μαρτίου λήγει η περίοδος διαθεσιμότητάς- μέχρι την την μαύρη μέρα για το Δημόσιο και ιδιαίτερα για την εκπαίδευση, μέρα που θα ανοίξει η κερκόπορτα των απολύσεων στο Δημόσιο.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

Είναι ζήτημα τιμής για την εκπαιδευτική κοινότητα  να μην απολυθεί κανείς εκπαιδευτικός και να ματαιώσουμε τα σχέδια της συρρίκνωσης και του ξεπουλήματος της Δημόσιας εκπαίδευσης, είναι ζήτημα τιμής να μην υπάρξει ούτε ένας απεργοσπάστης στις 7 Φεβρουαρίου.

  • ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
  • ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
  • ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΣΤΕΓΗ – ΡΕΥΜΑ – ΝΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ
  • ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
 
Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών Δ.Ε. σε Διαθεσιμότητα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην απεργία και στο συλλαλητήριο αυτή την τόσο κρίσιμη ημερομηνία, καθώς και τους εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας και την αγωνιστική τους παρουσία στο συλλαλητήριο. (σημείο συγκέντρωσής μας: μπροστά στο ΣτΕ στις 10.30 π. μ.)

Όλοι στο κοινό συλλαλητήριο ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Αθήνα, Προπύλαια και ΣτΕ στις 10.30 π.μ.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!