Απάντηση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 9 ευρώ !Ειδικές προσφορές για τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη ξεκινά και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λίγο μετά την ανακοίνωση για αεροπορικά εισιτήρια με τιμή 9,99 ευρώ από την Ryanair.
 Όσοι εγγραφούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.trainose.gr) θα μπορούν να βρουν εισιτήρια προσφορών στην τιμή των 9, 19 και 29 ευρώ για τη Β' θέση ή 39 ευρώ για την α' θέση.
 Ειδικές τιμές θα ισχύσουν και για την αμαξοστοιχία 600 με ώρα αναχώρησης 23:55 από Αθήνα και στη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Αθήνα (αμαξοστοιχία 601) με ώρα αναχώρησης 23:00 από Θεσσαλονίκη.
Οι επιβάτες αυτών των αμαξοστοιχιών μπορούν να εκδώσουν εισιτήρια με επιστροφή και για προκράτηση, τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας με τις εξής τιμές: Κανονικό μετ' επιστροφής Β' Θέση για ένα άτομο: 34,10 ευρώ. Φοιτητικό μετ' επιστροφής Β' Θέση για ένα άτομο: 32,00 ευρώ. Φοιτητικό-Πολύτεκνο μετ' επιστροφής για ένα άτομο: 18,80 ευρώ.

Σύμφωνα με τα Νέα, οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν από επιλεγμένα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις «Οικογενειακές Κάρτες», με τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν με όλα τα μέλη της οικογένειας σε προνομιακές τιμές. Σημειώνεται πως σε όλες αυτές τις τιμές των εισιτηρίων δεν υπάρχουν έξτρα τέλη, φόροι ή άλλες χρεώσεις. 
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!