Δελτίο Τύπου - ΑυΡΑ στον Δήμο Νεάπολης Συκεών

Με σύνθημα ο  “μόνος  δρόμος είναι ο δρόμος…”, η Δημοτική κίνηση  Αυτόνομη Ριζοσπαστική  Αυτοδιοίκηση  στον Δήμο Νεάπολης Συκεών έκανε πράξη τη δέσμευσή της να  οργανώσει ανοιχτές συναντήσεις στις γειτονιές του Δήμου με στόχο να δώσει βήμα στους δημότες και να ακούσει την άποψη τους για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής τους.
Η πρώτη επιτυχημένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, στην παιδική χαρά του Αγίου Βασιλείου (Συκιές).
Ένα ποτήρι τσάι  και η μελωδία ενός ακορντεόν «ζέσταναν» την ατμόσφαιρα κι έδωσαν το έναυσμα για μια γόνιμη συζήτηση.
Την αρχή έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος  Γιαρένης  που παρουσίασε τις θέσεις της Δημοτικής κίνησης και ζήτησε τη συμμετοχή όλων στη συνδιαμόρφωση προτάσεων και στη διεκδίκηση αιτημάτων.
Στη συνέχεια, οι κάτοικοι με τις τοποθετήσεις τους ανέδειξαν σημαντικά προβλήματα όπως αυτά της ανεργίας, της ελλειμματικής αστικής συγκοινωνίας, των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και της αξιοποίησης των δημόσιων χώρων.
Τέλος, χαιρέτισαν τον άμεσο τρόπο επικοινωνίας  που επέλεξε η Δημοτική κίνηση και δεσμεύτηκαν να υπάρξει συνέχεια.
Η  Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση προγραμματίζει και οργανώνει  την επόμενη εκδήλωση-συνάντηση  στην Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, γιατί πιστεύει πως ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος…

--
Αυτόνομη Ριζοσπαστική Αυτοδιοίκηση
στον δήμο Νεάπολης Συκεών


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!