Πολιτεία με Όραμα": Δήλωση στήριξης της Βικτωρίας Γεράκη στον Αστέριο Γαβότση


Δήλωση στήριξης της Βικτωρίας Γεράκη στον Αστέριο Γαβότση

Φίλες και φίλοι,
οι εκλογές είναι σε απόσταση αναπνοής και νιώθω ότι ήρθε η ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι ότι είμαστε εδώ, ενεργοί και δυνατοί.
Στον εκλογικό Γολγοθά που ξεκινά, αποφάσισα να πορευτώ κι εγώ με την παράταξη «Πολιτεία με Όραμα».

Επιθυμώ να βοηθήσω από θέση καθήκοντος  να πετύχουμε στο Δήμο μας τους στόχους που θα θέσουμε και να δείξω με την παρουσία μου πως η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι επάγγελμα για τους λίγους αλλά επιλογή για τους πολλούς.

Θέληση μου είναι να μάχομαι καθημερινά  για να αλλάξουμε τον μικρόκοσμο μας στη γειτονιά και στον δήμο μας και να συμβάλλω στην δημιουργία του βέλτιστου αποτελέσματος στις τοπικές εξελίξεις.

Πίστη μου είναι ότι ο επικεφαλής της παράταξης χτίζει ένα ψηφοδέλτιο από ικανούς και έμπειρους  ανθρώπους που μπορούν να στελεχώσουν έναν δήμο και να πάρουν στις πλάτες τους όχι απλά την διοίκηση, αλλά την συνολική αλλαγή πλεύσης που απαιτεί ένας μοντέρνος Ευρωπαϊκός Δήμος. 

Ο Αστέριος Γαβότσης με την εμπειρία του και την γνώση του μπορεί να το κάνει αυτό!
Διαθέτει  απύθμενη πίστη στις δημοκρατικές διαδικασίες και αυτό είναι πολύ μεγάλο προσόν από το οποίο κερδίζουμε πρωτίστως εμείς, οι πολίτες.

Μ Α Ζ Ι του λοιπόν στα Δ Υ Σ Κ Ο Λ Α!
…να παλέψουμε με ξεπερασμένες αντιλήψεις για τον τρόπο διοίκησης.
…να πείσουμε ότι υπάρχει ένα άλλο μοντέλο διοίκησης.

 Ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και αλλιώς.

Βικτωρία Γεράκη
Δημότης Παλαιοκάστρου
Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!