Γέννησε πρόωρα για να αρχίσει χημειοθεραπείες και μόλις τελείωσαν έμεινε ξανά έγκυος [φώτο]

Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και η ζωή της κυλούσε φυσιολογικά μέχρι την στιγμή που οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι είχε καρκίνο.
 Η 27χρονη Τζέμα Όσμπορν, ήταν 27 εβδομάδων, όταν έπιασε έναν μικρό όγκο στο στήθος της. Αμέσως ειδοποίησε το γιατρό της ο οποίος αρχικά θεώρησε ότι πιθανόν το γάλα έχει μπλοκαριστεί σε κάποιον αδένα για αυτό και πρήστηκε εκείνο το σημείο.
Μετά από 3 εβδομάδες όμως ο όγκος είχε μεγαλώσει κι έτσι η νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και βιοψία.
Εκείνη με απόλυτη ψυχραιμία και με την διαβεβαίωση του γιατρού ότι πιθανόν ήταν ένας αδένας ο οποίος πρήστηκε, συνέχισε κανονικά τη ζωή της χωρίς άγχος, μέχρι την στιγμή που πήρε στα χέρια της τα αποτελέσματα. Η διάγνωση ήταν, καρκίνος στο στήθος.
 Η Τζέμα με τον σύντροφό της επισκέφθηκαν τον γιατρό για να δουν τι θα κάνουν. Η μόνη λύση ήταν ο πρόωρος τοκετός. Έτσι κι έγινε. Η 27χρονη μητέρα, γέννησε όταν ήταν 32 εβδομάδων. Όλα πήγαν καλά και το νεογέννητο μωράκι της μπήκε για περίπου ένα μήνα σε θερμοκοιτίδα.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!