Στα χέρια ΜΑΤ και διαδηλωτές έξω από το ΣτΕ - Χρήση χημικών - Πλακάτ για τον Αδωνι Γεωργιάδη: «Αν ήταν σοκολάτα, σίγουρα δεν θα ήταν Υγείας»


Ενταση επικράτησε ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς έξω από το ΣτΕ, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΟΛΜΕ, με αφορμή την προσφυγή της κατά του νόμου για τη διαθεσιμότητα, που συζητείται αυτή την ώρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να κλείσουν την οδό Πανεπιστημίου και η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α) έχει προκηρύξει για σήμερα πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.
Με χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκαν οι διαδηλωτές έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας, που αντιδρούν στις απαιτήσεις της κυβέρνησης για τη διαθεσιμότητα. Είχαν μαζί τους πλακάτ με καρικατούρες των πολιτικών αρχηγών, Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και υπουργών.

Στα πλάκατ, εκτός από τις καρικατούρες, υπήρχαν γραμμένα και συνθήματα όπως «Σαμαράς, Βενιζέλος, Αρβανιτόπουλος: Ο τρίδυμος λαχνός της καταστροφής, έτυχε σε μας τους εκπαιδευτικούς...» και για τον Αδωνι Γεωργιάδη «Αν ήταν σοκολάτα, σίγουρα δεν θα ήταν Υγείας».






Φωτογραφίες: newsbeast

Πηγή:iefimerida


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!