Δήλωση στήριξης του Δημήτρη Καρασαββίδη στον δήμαρχο Δ. Σαραμάντο


Αγαπητοί μου συμπολίτες

Η ανάγκη να δημιουργήσουμε μια καινούργια ελπιδοφόρα προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο που ζούμε,ήταν και εξακολουθεί να είναι για όλους εμάς,αδιαπραγμάτευτος προορισμός.Βέβαια είναι σαφές,πως απαραίτητη προϋπόθεση για έναν τέτοιο προορισμό,είναι η ενότητα και κυρίως η συλλογική αντιμετώπιση των ποικιλόμορφων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο καθένας από εμάς,μέσα από μία σκληρή καθημερινότητα.Στην σημερινή χρονική περίοδο που το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζούμε βάλλεται από μια γενικευμένη και διαφορετικών μορφών κρίση,θεωρώ πως χρειάζεται θάρρος και ξάστερη πολιτική οπτική.Θάρρος από όλους εμάς που πρέπει να σταθούμε αρωγοί και πάνω από όλα ενεργοί συμπαραστάτες,σε όποια ειλικρινή προσπάθεια στέκεται απέναντι στην κρίση.Είτε είναι οικονομική,είτε πολιτική,είτε ακόμα και ηθικών αξιών.
Μοιράστηκα αυτές τις ανήσυχες σκέψεις μου,με φίλους και συνδημότες που έχουμε τους ίδιους κοινούς προβληματισμούς.Με ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα και που όλα αυτά τα χρόνια στέκονται δίπλα μου,στηρίζοντας θερμά τις όποιες συνειδητές επιλογές μου για την τοπική αυτοδιοίκηση.Με έκδηλη την ίδια αγωνία για το αινιγματικό σήμερα,αλλά και με φανερό το ίδιο πείσμα για ένα υποσχόμενο καλύτερο αύριο.
Με θετική σκέψη και άποψη,για μια ελπιδοφόρα κοινωνική πανστρατιά, στέκομαι στο πλευρό του δημάρχου μας Δ. Σαραμάντου.Ενός δικού μας τίμιου και ηθικού ανθρώπου,που πιστεύω πως, ζώντας σε ένα περιβάλλον μιας καλπάζουσας κρίσης,η σοβαρότητα,η μετριοπάθεια και η ακόρεστη του διάθεση για προσφορά στο κοινό καλό,παρέμειναν και παραμένουν αλώβητες ενωτικές αξίες.

Δημήτρης Καρασαββίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!