Με το χέρι στην σκανδάλη - Ολες εξελίξεις στην Ουκρανία – Ρωσία λεπτό προς λεπτό

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί τα γεγονότα η ανθρωπότητα








19:18: Κομβόι Ουκρανικών τανκς κατευθύνεται προς την Κριμαία (βίντεο)
Σε θέση μάχης βρίσκεται ο ουκρανικός στρατός. Τανκς κατευθύνονται προς την Κριμαία
   


18:49: Σε θέση ετοιμότητος οι Ουκρανοί μια ανάσα πριν την επίθεση
Η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι ένα στόλο που αποτελείται από 10 πολεμικά τα οποία παραμένουν στο λιμάνι της Σεβαστούπολης δεν το έχουν εγκαταλείψει και τα πληρώματά τους παραμένουν πιστά στις αρχές στο Κίεβο.
Ρωσικές δυνάμεις έχουν ουσιαστικά καταλάβει την Κριμαία, μια απομονωμένη χερσόνησο όπου έχει τις βάσεις του ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού. Πολλές μονάδες του ουκρανικού στρατού στην Κριμαία περικυκλώθηκαν και οι ρωσικές δυνάμεις τις κάλεσαν να παραδώσουν τον οπλισμό τους και να δηλώσουν υπακοή στις φιλορωσικές αρχές της Κριμαίας.
2201784a57c6f8843658e9e5e979170c XL
18:25: Ρωσία: Ένοπλοι προσπαθούν να κόψουν το δρόμο για την Ουκρανία
Περίπου 400 τουφεκιοφόροι του ναυτικού παραμένουν αποκλεισμένοι από το πρωί στη βάση τους στη Φεοντόσια, ένα λιμάνι περίπου 200 χλμ. από τη Συμφερόπολη, από «Ρώσους στρατιωτικούς» που απαίτησαν να τους παραδώσουν τον οπλισμό τους.
266caa7a9bc72f00bd254e1ab9eb1543 XL
20:54 :  Πίστη στη Ρωσία από τον αρχηγό του ουκρανικού στόλου
Ο επικεφαλής του πολεμικού ναυτικού της Ουκρανίας, ο ναύαρχος Ντένις Μπερεζόφσκι, ανακοίνωσε σήμερα ότι δηλώνει πλέον πίστη στις φιλορωσικές αρχές της Κριμαίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!