Ωραιόκαστρο: Μεγάλη επιτυχία είχε ο ετήσιος χορός του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου!



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου τo Σάββατο 8 Μαρτίου στο Rose Garden. Ξεκίνησε η εκδήλωση με έναν σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου , όπου αναφέρθηκε συνοπτικά  σε όλα τα τμήματα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου, και κυρίως για το νέο τμήμα  ποδοσφαίρου , το ανδρικό , που δημιουργήθηκε φέτος ,για να το στελεχώσουν τα αμέσως επόμενα χρόνια οι αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου.
          Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν δείγματα της δουλειάς των παιδικών τμημάτων ξεκινώντας με τα παιδιά της δασκάλας μας Νινέτας Τζιβάνογλου. Τα μικρότερα σε ηλικία παιδάκια του τμήματος Μουσικοκινητικής που χόρεψαν τα «αγγελούδια», ακολούθησαν το αρχάριο τμήμα μπαλέτου με τη χορογραφία «Μικρές μπαλαρίνες» και  το προχωρημένο τμήμα μπαλέτου με «το όνειρο της πριγκίπισσας». Τα τμήματα ολοκλήρωσαν με την ομαδική χορογραφία «αστερόσκονη».
           Ακολούθησαν τα τμήματα με δασκάλα την κ. Χατζίδου Σοφία, με πρώτο χορό από το μικρότερο τμήμα μπαλέτου το «Ελεφαντάκι». Στη συνέχεια το 2ο τμήμα κλασσικού χορού χόρεψε την «Γυάλινη κουκλίτσα». Τέλος το προχωρημένο τμήμα μπαλέτου  παρουσίασε την χορογραφία «Χορός στην ακρόπολη».
Στη συνέχεια εμφανίστηκαν  τα τμήματα λάτιν του Συλλόγου μας  με πρώτο το παιδικό μας τμήμα που χόρεψε τσα τσα τσα και το τμήμα ενηλίκων που παρουσίασε ρούμπα, Σάλσα και Τάγκο.
         Το θέαμα ενθουσίασε τους παρευρισκομένους οι οποίοι είχαν κατακλίσει την αίθουσα από νωρίς, χόρεψαν μέχρι αργά και κέρδισαν δώρα από τη λαχειοφόρο  αγορά

        Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δημήτρης Σαραμάντος, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Κυριάκος Δούμπαλας , ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Ανέστης  Πολυχρονίδης, , η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα. Δάφνη Δελιπάλα , η πρόεδρος του ΔΗΚΕΩ κα Δέσποινα Τσακαλίδου , ο πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Σταύρος Μαρμαρίδης . Την εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου με την πολυμελή ομάδα του . Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δημήτρης Σαραμάντος στην σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη την διοίκηση του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου για τις επιτυχίες του συλλόγου σε  ομαδικό επίπεδο καθώς και για την αθλητική δραστηριότητα του σε όλα τα αθλήματα. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ που αντιπροσωπεύει επάξια  τον Δήμο Ωραιοκάστρου σε εθνικό επίπεδο.


Ο Σύλλογος τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τους :
·         κ. Γεωργιάδη Τάσο , της εταιρείας ΗΛΕΚΤΡΑ ,χορηγό του συλλόγου, την απονομή έκανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Δημήτρης Σαραμάντος.
·         κ. Αλέξη Καραπατσιά , της ομώνυμης εταιρείας υφασμάτων, χορηγό του συλλόγου, την απονομή έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
·         Τον αντιδήμαρχο Καλλιθέας κ. Κυριάκο Δούμπαλα , για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, την απονομή έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Τσακίρης.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά, με την ορχήστρα να ευχαριστήσει όλους τους παραβρισκόμενους.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου ευχαριστεί όλους εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!