ΑυΡΑ: Πως τα χρήματα των δημοτών «αξιοποιούνται» για την προεκλογική εκστρατεία και προβολή του Δήμαρχου Σίμου Δανιηλίδη

Το επόμενο διάστημα μέσα από τα προπαγανδιστικά έντυπα του Δήμαρχου Νεάπολης Συκεών πρόκειται να παρακολουθήσουμε μια ακόμα «επιτυχία» του που αυτή την φορά θα έχει να κάνει με την τοποθέτηση ολοκαίνουριων κάδων απορριμμάτων σε περιοχές του Δήμου μας.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;
 Στα τέλη του Σεπτέμβρη 2013, ο Δήμος προμηθεύτηκε με διαγωνισμό 250 πλαστικούς κάδους απορριμμάτων των 1100 λίτρων για να καλύψει τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη, δηλαδή τα χρήματα που πληρώνουν οι δημότες και κάτοικοι με τους λογαριασμούς της  ΔΕΗ. Τι πιο φυσικό λοιπόν οι κάδοι αυτοί αφού παραλήφθηκαν, να καλύψουν άμεσα τις αυξημένες ανάγκες τους είτε αντικαθιστώντας παλιούς και προβληματικούς κάδους, είτε καλύπτοντας περιοχές που δεν διέθεταν μέχρι τότε.
Όμως ο «μαέστρος της επικοινωνίας και του πολιτικού μάρκετινγκ» απερχόμενος Δήμαρχος, προτίμησε να τους κρατήσει στις αποθήκες του Δήμου για 6 ολόκληρους μήνες και αφού επιλεκτικά μοίρασε μερικούς από αυτούς αλιεύοντας μεμονωμένες ψήφους συμπολιτών μας σαν αντιπαροχή, σήμερα άρχισε μαζικά να τους μοιράζει σε επιλεγμένες περιοχές του Δήμου. Η τοποθέτηση των κάδων έγινε συνοδεία δημοσιογράφων, φωτογράφων, αντιδημάρχων και στελεχών που έσπευσαν να απαθανατίσουν τις «σημαντικές» αυτές στιγμές για τους κατοίκους του Δήμου μας !
Το υλικό αυτό φυσικά θα εμπλουτίσει την ύλη του προπαγανδιστικού εντύπου του Δήμαρχου που και αυτό ο λαός των Δήμου πληρώνει πάρα πολύ ακριβά.
Όμως η εποχή που οι «ιθαγενείς» ξεγελιόταν με καθρεφτάκια και χάντρες έχει περάσει.
Οι δημότες και κάτοικοι του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, είδαν κατάλαβαν και κρίνουν τα επικοινωνιακά κόλπα του κ. Σίμου Δανιηλίδη και στις επερχόμενες εκλογές θα δώσουν την απάντησή που του πρέπει.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!