Θέσπιση μηδενικών ή συμβολικών δημοτικών τελών προτείνει σε συνέντευξή του ο υπ. δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ Φάνης Παπαδόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ- ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤV


ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


Η καθιέρωση – θέσπιση μηδενικών ή συμβολικών δημοτικών τελών του ενός ή μισού ευρώ περιλαμβάνεται , μεταξύ άλλων, στο «δυναμικό» δημιουργικό πρόγραμμα του συνδυασμού «Ελεύθεροι- Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Ελ. Κορδελιού- Ευόσμου» , που στέκεται απέναντι στους εκφραστές του μνημονίου στον ομώνυμο δήμο.

Ένα πρόγραμμα, που θα σταθεί στο πλευρό των ομογενών – παλινοστούντων, τους οποίους «χτύπησε» η πολιτική του μνημονίου κόβοντας τους, το επίδομα, το οποίο αποτελούσε το μοναδικό οικονομικό στήριγμα των ίδιων, καθώς και των παιδιών τους.

Αυτό δημοσιοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου, Θεοφάνης (Φάνης) Παπαδόπουλος μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 11 Μαρτίου 2014 στην εκπομπή «Ιχνηλατήσεις» της ΕΓΝΑΤΙΑ TV, που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, Στέργιος Λεπτοκαρίδης.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως η απερχόμενη δημοτική αρχή και η μείζονα αντιπολίτευση ακολούθησαν – εφάρμοσαν πιστά τις πολιτικές του μνημονίου στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου, τονίζοντας ότι δεν στάθηκαν ποτέ κοντά στον δημότη ή στη δημότισσα.

Αναφερόμενος στα καθημερινά προβλήματα υπογράμμισε πως το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ελεύθεροι- Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Ελ. Κορδελιού- Ευόσμου» στοχεύει στην βοήθεια των ηλικιωμένων- ευπαθών ομάδων μέσα από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

Για το «καυτό» συγκοινωνιακό πρόβλημα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναλαμβάνουμε και εκπονούμε άμεσα νέα κυκλοφοριακή μελέτη, ενώ θα δημιουργήσουμε γραμμή μίνι – bus λεωφορείων για την εξυπηρέτηση των δημοτών- δημοτισσών».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου δεν παρέλειψε, να αναφερθεί και στα στελέχη του συνδυασμού λέγοντας ότι τον κορμό αποτελούν τα νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά, οι γυναίκες μαζί με έμπειρους ανθρώπους που επιβεβαιωμένα δραστηριοποιούνται επιτυχημένα σε διάφορους κοινωνικούς – επαγγελματικούς φορείς.

Χαιρέτισε το γεγονός της στήριξης του συνδυασμού από τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το Άρμα Πολιτών και τον Γιάννη Δημαρά, καθώς και από διάφορες δράσεις.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν άνηκε ποτέ ή ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα, ενώ οι εκφραστές του μνημονίου στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού- Ευόσμου έχουν κρατήσει τις κομματικές ταυτότητές τους αντιπροσωπεύοντας το δίπολο Σαμαρά- Βενιζέλου.

«Αναλαμβάνουμε και οι πόρτες του Δήμου θα είναι «ανοικτές» για όλους- όλες», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2013


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!