Με επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Περιβαλ/κής Εκπαίδευσης που ολοκληρώνεται αύριο. Δηλώσεις της υπευθ. Δέσποινας Μιχελάκη στο avatonpress.gr [φώτο] [video]

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο πρώην δημαρχείο ανπου διοργανώνει η Δ.Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με χαιρετισμούς  απο την υπεύθυνη περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Δυτ. Θεσσαλονίκης, κ. Δέσποινα Μιχελάκη και απο την κ Τσουκαλά αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Ακολούθησε παρουσίαση του οδοιπορικού στην Κωνσταντινούπολη: «Η Παράδοση ως Εργαλείο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»
• Απολογισμός – Αξιολόγηση – Συμπεράσματα, απο τον κ Δ. Μυλωνά, σχολικό σύμβουλο ΠΕ09.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με παρουσίασεις των προγραμμάτων του ΓΕΛ Ευκαρπίας, 1ου ΓΕΛ Συκεών, 2ου ΓΕΛ Νεάπολης, 4ου Γ/Σ Συκεών.




Παράλληλα έγινε παρουσίαση του Δικτύου «Ενδιαφέρομαι, Ανακυκλώνω, Σκέφτομαι τον Συνάνθρωπο» (συλλογή πλαστικών καπακιών για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου), που αφορά σχολεία και φορείς, από το συντονιστή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Ευόσμου, Στ. Κοψαχείλη. Στα σχολεία που συμμετέχουν στο Δίκτυο αυτό, απονεμήθηκαν έπαινοι και διακρίσεις.  















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!