Δήμος Παύλου Μελά: Συνάντηση των υποψηφίων - ¨Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες ... πάμε να κερδίσουμε τη μάχη¨ Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών



Συνάντηση όλων των υποψήφιων της δημοτικής παράταξης  του δήμου Παύλου Μελά με υποψήφιο Δήμαρχο το Τάσο Σταμπουλή, έγινε χθες στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Πολίχνη.
Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την στρατηγική οργάνωση και με την πορεία των εξελίξεων μέχρι τις δημοτικές εκλογές.
Τονίστηκε τόσο από τον κ. Σταμπουλή όσο και από τους υποψήφιους, ότι ¨υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο κυρίως από τη νεολαία που βλέπει σε εμάς την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία και κουράγιο στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Ένα αέρα που μπορεί να οδηγήσει σε νίκη¨.
¨Μας λένε να συνεχίσουμε δυναμικά, θα το κάνουμε. Μας λένε ότι βαρέθηκαν τους ίδιους και τους ίδιους, επαγγελματίες της πολιτικής και να τους ανατρέψουμε, θα το κάνουμε. Σχεδόν όλες οι δημοτικές παρατάξεις διατυμπανίζουν ότι είναι πολυκομματικές και ανεξάρτητες. Αυτό δεν ισχύει. Ο κόσμος το ξέρει. Όλοι τους προέρχονται από τον παλιό πυρήνα τον κομματικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν καταστρέψει τον τόπο μας.¨  τόνισε ο κ. Σταμπουλής.


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τόνισε  ότι ¨Ο δήμος Παύλου Μελά έχει ανάγκη να διοικηθεί από μία παράταξη της Αριστεράς. Μόνο εμείς για παράδειγμα μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα γίνει ορθή διαχείριση απορριμμάτων στο δήμο μας και να υπάρχουν έσοδα και θέσεις εργασίας χωρίς το γιγάντιο ΣΜΑ Ευκαρπίας και την καύση στο ΤΙΤΑΝ . Οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι πως θα το εξασφαλίσουν; αφού οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν  ή τους στηρίζουν τόσο σε εθνικό επίπεδο  (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ) όσο και σε περιφερειακό (Τζιτζικώστας- Ιωαννίδης)  είναι υπέρμαχοι της κατασκευής του ΣΜΑ και της καύσης των απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ. Αυτά τα ξέρουν οι ψηφοφόροι τους;¨

Ακόμη σημειώθηκε ότι ¨ πρέπει οι πολίτες να μάθουν τις θέσεις και το πρόγραμμά μας για το Περιβάλλον, την στήριξη της κοινωνίας, τις υποδομές της πόλης, τον πολιτισμό, τη νεολαία, τη συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, την τοπική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα. Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και όχι αοριστολογίες. Έχουμε τα άτομα που μπορούν να το στηρίξουν, αφού ήμασταν πάντα δίπλα στο πολίτη. Αυτό πρέπει να το θυμίσουμε στον κόσμο¨


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!