Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση: Νέος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μαστοράκης



Ωραιόκαστρο 26 Μαρτίου 2014
Δελτίο Τύπου
Ο Ανδρέας Μαστοράκης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την                                        Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση.
Σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αποκτούσα συνεχώς νέες εμπειρίες, νέες αντοχές, αλλά και ανοχές. Γνώρισα τη χαρά της προσφοράς και του καθήκοντος, είδα αδυναμίες χαρακτήρων και μικρότητες αλλά και φωτισμένους ανθρώπους και προσωπικότητες. Αυτή τη χρονική στιγμή, που ιδιαίτερα οι ηθικές αξίες έχουν εξαφανιστεί, πιστεύω ότι ο καθένας ξεχωριστά έχει χρέος να ορθώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για το νέο, το διαφορετικό. Εμπιστεύομαι τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για Δήμαρχο Ωραιοκάστρου και καλώ όλους σας να υποστηρίξετε με την ψήφο σας την Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση.

Σας ευχαριστώ
Ανδρέας Μαστοράκης                                                                                                                                            Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος                                                                                                                       Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση
Σύντομο Βιογραφικό του Ανδρέα Μαστοράκη


Ο Ανδρέας Μαστοράκης γεννήθηκε τον  Ιανουάριο του 1956 στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένος με την Σώνη Μαστοράκη-Πλακίδου και πατέρας δύο αγοριών του Θόδωρου  και του Γιάννη 27 & 29 χρονών αντίστοιχα.
Ο Ανδρέας αποφοίτησε ως Μηχανολόγος Μηχανικός από το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης το 1979 και στη συνέχεια  υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό ως Έφεδρος Αξιωματικός του Σώματος Μηχανικού (1979-81). Μιλά πολύ καλά αγγλικά και χειρίζεται Η/Υ και σύγχρονα λογισμικά.
Στη μακρόχρονη κι επιτυχημένη επαγγελματική του σταδιοδρομία περιλαμβάνονται διακεκριμένες επαγγελματικές θέσεις και εμπειρία όπως: Επιθεωρητής πωλήσεων της εταιρείας πετρελαιοειδών Shell, Διευθυντής Βόρειας Ελλάδος της Shellgas, Διευθυντής Ανάπτυξης  Autogas (Shellgas),  Διευθυντής πωλήσεων  της εταιρείας Sunlight (αυτοματισμοί, φωτοβολταϊκά, βιομηχανικές μπαταρίες , UPS ),  Διευθυντής πωλήσεων, έργων Smartenergas (ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις έργων φυσικού αερίου & υγραερίου) , του συμβούλου πωλήσεων της εταιρίας υγραερίου Petrogas και του Marketing & Sales Manager στην καινοτόμο διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης προσφορών και συναλλαγών Energy In Business.
Η ιδιαίτερη αφοσίωση, το ακατάπαυστο ενδιαφέρον και ο επαγγελματισμός του, τον οδήγησαν το 2000 στην ανώτατη 1η παγκόσμια τιμητική διάκριση της εταιρείας SHELLGAS  και την απονομή του Hero Award 2000 (δηλαδή του 1ου βραβείου αποτελεσμάτων που απονέμεται κάθε χρόνο σε ένα διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας για τις επιδόσεις του στις πωλήσεις, τα κέρδη, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την ασφάλεια των χώρων εργασίας, την οδική ασφάλεια Β/Φ, τον εφοδιασμό, τις συνθήκες σε θέματα υγείας, τις συνεπείς διαδικασίες στην εφαρμογή των νόμων και στις άριστες σχέσεις με υπηρεσίες κ.λ.π.)
Ο Ανδρέας έχει επίσης να επιδείξει μια σειρά επαγγελματικών εξειδικεύσεων, συμμετοχών σε σεμινάρια και επιστημονικών εργασιών όπως: στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τα logistics,  τις διαπραγματεύσεις,  την ασφαλή οδήγηση στη μεταφοράς καυσίμων, των πωλήσεων, του Management κ.α., σε projects για την ανάπτυξη της υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα.
Η κοινωνική δραστηριότητα του Ανδρέα επικεντρώνεται στη Δημιουργία ΝΕΟΥ κοινωνικού ιστού με σκοπό την συνεργασία επαγγελματία και ιδιώτη με αμοιβαίο όφελος , την ενασχόληση με θέματα πολιτισμού, αθλητισμού (θαλάσσιο & ορεινό ΣΚΙ , Τένις , Μπάσκετ , ερασιτεχνικά) κ.α.
Αποφάσισε να πάρει (για πρώτη φορά) μέρος στις παρούσες εκλογές με σκοπό να προσφέρει την μέχρι σήμερα επαγγελματική του εμπειρία και με όραμα του να βοηθάει στην βελτίωση των εκάστοτε συνθηκών που επικρατούν στον ΔΗΜΟ μας.
Δέσμευση του Ανδρέα Μαστοράκη η ανοιχτή πόρτα του γραφείου του και το κινητό του ΠΑΝΤΑ για όλους τους συνδημότες.

Email: andreasmastorakis@ gmail.com
Facebook: Ανδρέας Μαστοράκης
Twitter: andreasmastorak
τηλ  2310 696096 , 6932 297787


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!