Θεσσαλονίκη: Κλειστές οι οδοί Λαγκαδά και 26ης Οκτωβρίου λόγω έργων στο ΜΕΤΡΟ




Κλειστές θα είναι την Κυριακή, από τις 6:30 μέχρι τις 10:00 οι οδοί Λαγκαδά και 26ης Οκτωβρίου, στο ύψος της Μοναστηρίου, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής της ασφάλτου στον σταθμό Δημοκρατίας του μετρό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κοινοπραξίας, οι προγραμματισμένες εργασίες θα ακολουθήσουν τις παρακάτω φάσεις:
Α’ Φάση
Θα αποκλεισθεί η κυκλοφορία των οχημάτων την Κυριακή 04/05/2014 από τις 06:30 έως τις 10:00:
- και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Λαγκαδά, σε μήκος περίπου σαράντα μέτρων πρίν τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου.
- στο ρεύμα ανόδου της οδού 26ης Οκτωβρίου σε μήκος περίπου δέκα μέτρων πριν τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μ.Καλού, Μοναστηρίου, Αγίου Δημητρίου και τους γύρω δρόμους.
Β’ Φάση
Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μοναστηρίου από τις 10:00 έως τις 15:00.
Η Κοινοπραξία «Μετρό Θεσσαλονίκης» ευχαριστεί όλους τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς για την κατανόηση και τη συνεργασία τους στην υλοποίηση του μεγάλου και πολύπλοκου έργου, της κατασκευής του Μετρό της Θεσσαλονίκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης:
«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, από την 06.30΄ μέχρι την 10.00΄ ώρα της Κυριακής 4-5-2014, στα πλαίσια  του έργου «ΜΕΛΕΤΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ» σταθμός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, από την Κοινοπραξία «ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και ενόψει υλοποίησης εργασιών επισκευής ασφαλτοτάπητα, θα διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Λαγκαδά και 26ης Οκτωβρίου ύψος κόμβου Βαρδαρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Μιχαήλ Καλού, Μοναστηρίου, Αγίου Δημητρίου και τους γύρω δρόμους. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, στα πλαίσια του ως άνω έργου και από ώρες 10.00 έως και 15.00, η κυκλοφορία θα διακόπτεται τμηματικά στην οδό Μοναστηρίου, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Λαγκαδά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις ελεύθερες κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου.

»Από την ανωτέρω Υπηρεσία, σε επίκαιρα σημεία και καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, θα διατεθούν ρυθμιστές τροχονόμοι, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

»Παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κινηθούν στην περιοχή των έργων, να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να μειώνουν ταχύτητα, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης και να χρησιμοποιούν έγκαιρα  εναλλακτικά δρομολόγια».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!