Αναφορές της κ Σταυρούλας Ξουλίδου για τις οικογένεις ΑμεΑ και όσων υπηρετούν στις ΕΔ κι έχουν επιμέλεια ΑμεΑ


ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ -ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

09-05-2014
ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: -τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας
             τον Υπουργό Οικονομικών
            

Θέμα: Προβλήματα στις οικογένειες των ατόμων με αναπηρία.

Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, καταθέτει αναφορά την υπ’ αριθμ. πρωτ. 2131/08-05-2014 επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία «Ε.Σ.Αμε.Α».

Στην ανωτέρω επιστολή γίνεται λόγος για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και για τον κοινωνικό αποκλεισμό που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των ατόμων με αναπηρία συνεπεία της έλλειψης μέτρων προστασίας από την πολιτεία.

Παρακαλείσθε όπως μεριμνήσετε για την άμεση επίλυση των ανωτέρω ζητημάτων, όπως τα αιτείται η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Ε.Σ.Αμε.Α στην επισυναπτόμενη επιστολή.

Η καταθέτουσα Βουλευτής

Σταυρούλα Ξουλίδου



ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ -ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β΄ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ


09-05-2014
ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς: -τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
             τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

            

Θέμα: Ζητήματα των υπηρετούντων στις Ελληνικές  Ένοπλες Δυνάμεις με επιμέλεια ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Σταυρούλα Ξουλίδου, καταθέτει αναφορά την υπ’ αριθμ. πρωτ. 77/07-05-2014 επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Στην ανωτέρω επιστολή επισημαίνονται οι ανισότητες που βιώνει το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που επιμελείται ή έχει  άτομο με ειδικές ανάγκες, συγκριτικά με τους λοιπούς υπαλλήλους του δημοσίου ΝΠΔΔ και ΟΤΑ.

Παρακαλείσθε όπως μεριμνήσετε για την άμεση επίλυση των ανωτέρω ζητημάτων, έτσι όπως προτείνεται στην επισυναπτόμενη επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Η καταθέτουσα Βουλευτής

Σταυρούλα Ξουλίδου
 




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!