ΠΡΙΝ ψηφίσετε, δείτε τι φορολογία σας περιμένει ... ! του Γρηγόρη Εδιρνέλη


    ΠΡΙΝ ψηφίσετε, δείτε τι φορολογία σας περιμένει ... !
                            ------------------------------------------
                                     Άρθρο του ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΔΙΡΝΕΛΗ
Κανείς Έλληνας δεν ξέρει τι θα πληρώσει στην εφορία τον Ιούλιο, και το κυριότερο δεν κατανοεί ΑΚΟΜΑ το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
Λογιστές και φοροτεχνικοί έφτιαξαν σελίδα στο facebook και αναρτούν παραδείγματα φορολογικών δηλώσεων.
Δείτε λοιπόν, πως θα προκύψει το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014.
http://pieriki.blogspot.gr/2014/04/blog-post_1950.html?spref=fb
Δυστυχώς ο Έλληνας επειδή είναι "σκράπας" από φορολογικά,  ακόμα και εάν του πάρουν το σπίτι,  θα το μάθει την τελευταία στιγμή δηλαδή όταν του το πουν γραπτά με την επίδοση του κατασχετήριου εγγράφου.
Κανείς Έλληνας δεν ξέρει τι ακριβώς θα πληρώσει τον Ιούλιο του 2014, και το κυριότερο δεν κατανοεί ΑΚΟΜΑ το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΚΜΑΡΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
Οπότε πριν ψηφίσει,  καλύτερα θα ήταν να πάρει μια ιδέα τι τον περιμένει μετά τις εκλογές, διότι «μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».
 Αναδημοσιεύω από το freedomvoicegr.blogspot.gr
Ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο.
Μετά τις κάλπες, δείτε τι μας περιμένει.
Λογιστές – φοροτεχνικοί έφτιαξαν σελίδα στο facebook και αναρτούν παραδείγματα φορολογικών δηλώσεων.
Δείτε πως θα προκύψει το πρωτογενές πλεόνασμα του 2014
Επειδή οι δηλώσεις θα γίνουν από τους περισσότερους Έλληνες τον Ιούνιο και οι λυπητερές θα έρθουν μετά τις εκλογές, δείτε από τώρα τι μας περιμένει:
Σύμφωνα με χαρακτηριστικά παραδείγματα που αναρτά η Παρέμβαση Διαδικτυακής ομάδας Λογιστών-Φοροτεχνικών στη σελίδα Φορολογικές Ανισορροπίες στην Ελλάδα της κρίσης!!
Παραδείγματα:
1.Κάτοικος εξωτερικού έχει στην ιδιοκτησία του ένα αυτοκίνητο 1400 κ.ε. για να μετακινείται όταν έρχεται στην Ελλάδα και ένα τραπεζικό λογαριασμό για να μεταφέρει τα λεφτά του. Ο τραπεζικός λογαριασμός του δίνει το ελάχιστο ένα λεπτό εισόδημα από τόκους. Στην Ελλάδα δεν έχει εισόδημα.
ΦΟΡΟΣ; 2.264,24€
2. Νεαρή δικηγόρος,  καθαρό εισόδημα το έτος, 9.854,41 , μείον ενοίκιο 3.850 Ε,  μείον φόρος, συν παρακράτηση για το επόμενο έτος, 3.212,15 Ευρώ. Της απομένουν για να ζήσει 2.792,26, Ευρώ ετησίως δηλ. 232,69 το μήνα!!!
3. Άνεργος με 100 ευρώ εισόδημα από επιδοτούμενο πρόγραμμα, διαμένει σε ένα σπίτι 110 τμ  με την μητέρα του ( έχοντας μόνο το 50% της κυριότητας του)  και ένα αυτοκίνητο 1149 κυβικών,  17ετίας.
ΦΟΡΟΣ; 3,550 ευρώ !!!
4.  Παράδειγμα επαγγελματία, με μόνη ιδιοκτησία ένα αυτοκίνητο,  599 cc,  φιλοξενούμενος στον πατέρα του, με εμπορικό υποκατάστημα που διέκοψε την δραστηριότητα του μέσα στο 2013,  με ζημιές.
Θα πληρώσει Φόρο 3.587,40 (!!!)
5.  Ατομική επιχείρηση με κέρδη (και μετά την αφαίρεση ασφαλιστικών εισφορών) της τάξεως των 2.498,33 Ευρώ ετησίως, φιλοξενούμενος στους γονείς του,  με μόνο του λάθος την κατοχή Ι.Χ. 1800 κ.ε .
Φόρος; 4.000 Ευρώ και κάτι ψιλά !!!!!!
6. Μισθωτός με αποδοχές 15.000 Ε ετησίως,  vs Ατομικής επιχείρησης με κέρδη 15.000 Ε ετησίως ο καθένας.
Τεράστια ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ,  ως προς το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι δυο φορολογούμενοι.
Α. Μισθωτός: (φόρος;  1.350 ευρώ) !!!!
Β. Ήρωας φορολογούμενος που επιμένει να ασκεί επαγγελματική δραστηριότητα: (φόρος;  6.845 ευρώ)
 Ο πόλεμος εξόντωσης και του ιδιωτικού τομέα από τη δήθεν φιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά:
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25-5-2014
ΟΠΛΙΣΤΕ με το χέρι σας  αντιμνημονιακή ψήφο στις Ευρωοεκλογές.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ από τους δυνάστες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!