Eυχαριστούμε για την υψηλή ακροαματικότητα στις εκλογές του Α' γύρου αλλά και την τελευταία εβδομάδα!

Πάνω από 16.000 προβολές σελίδων είχε το avatonpress.gr στις δυο ημέρες, 18 και 19 Μάη για τα  αποτελέσματα του Α' γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. 
Ένας πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, εμπιστεύθηκε το avatonpress.gr για να ενημερωθεί το βράδυ των δημοτικών εκλογών αλλά και την επόμενη ημέρα.
Η ομάδα του avatonpress.gr τόσο πριν, όσο και κατά την διάρκεια των εκλογών αλλά και τις επόμενες ημέρες μετέδιδε όλα τα γεγονότα που συνέβαιναν και συμβαίνουν στους δήμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης (Παύλου Μελά, Κορδελιού - Ευόσμου, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Νεάπολης - Συκεών και Ωραιοκάστρου) και όχι μόνο, γεγονός που εκτιμήθηκε σημαντικά (την εβδομάδα μεταξύ των δυο εκλογικών διαδικασιών το σύνολο των προβολών απο 18/5 έως 24/5/2014 έφθασε στις 45.000 περίπου)
Με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουμε και στα σημερινή εκλογική διαδικασία.
Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και τη Δευτέρα με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από την Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. ..
Σας ευχαριστούμε πολύ όλους...
συνεχίζουμε....














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!