Παντελής Σκαρλάτος: “Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία στην προσπάθεια για μια επανεκκίνηση του δήμου μας...” [video] [φώτο]


Παντελής Σκαρλάτος, 

υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την δημοτική παράταξη Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση, με επικεφαλή τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στα κοινά του Δήμου Ωραιοκάστρου. Γνωστός σε πάρα πολλούς στο Ωραιόκαστρο, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Χθές το βράδυ στην αίθουσα δεξιώσεων του Nouvelle, πραγματοποίησε μια εκδήλωση όπου έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση αυτή. Είναι ίσως από τις σπάνιες φορές που ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αποφασίζει να πάρει το ρίσκο να κάνει μια τέτοια εκδήλωση. Μέχρι σήμερα οι εκδηλώσεις συνήθως διοργανώνονται και πραγματοποιούνται από  τους υποψήφιους δημάρχους.
Αρκετοί οι καλεσμένοι του, μια και η αίθουσα γέμισε. Μεταξύ των καλεσμένων ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου  κ Νίκος Μπάτος, η κ Κατερίνα Υφαντίδου, ο κ Θεόδωρος Κουτρούκης, ο κ Χρήστος Τερζής, ο ηθοποιός κ Ρένος Χαραλαμπίδης, κ Μάλλιαρης  Γεώργιος  υποψήφιος ευρωβουλευτής  με τον κ Χατζημαρκάκη, υπάλληλος στην ΕΕ, ο δημοσιογράφος κ Μαρκόπουλος από το «Πρώτο Θέμα».
Στην εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρώην δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Νίκος Μπάτος και ο κ Παπακωνσταντίνου.
Στην ομιλία του ο κ Παντελής Σκαρλάτος ανέφερε ότι « Μένω στο Ωραιόκαστρο εδώ και 15 χρόνια, μου αρέσει όμως  το Ωραιόκαστρο … έχω μια εταιρεία που έχει ιδρυθεί από 1989, με αντικείμενο την διαχείριση ευρωπαικών  προγραμμάτων, με απασχολούμενο προσωπικό 20 άτομα στην Ελλάδα και 10 στο εξωτερικό. Είκοσι χρόνια ασχολούμαι με τα ευρωπαικά προγράμματα , έχω αποκτήσει μια τερ΄στια εμπειρία στη συνεργασία κρατών και οργανισμών και στη συνεργασία με πάρα πολλούς δήμους. Έχω εκλεγεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο για καμιά δεκαετία, συμμετείχα σε πολλές επιτροπές όπως αυτή που αναφέρονταν στην σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ),  αυτό που μπορεί να δώσει μια ανάσα σε όσους δήμου το αξιοποιήσουν, την επιτροπή για το INTERREG, για τον αναπτυξιακό νόμο. Πάνω από 400 ήταν τα προγράμματα έχουμε υλοποιήσει…. Κατεβαίνω υποψήφιος με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου  για ένα μόνο λόγο, είναι άνθρωπος που ξέρει να ακούει, ξέρει να συνεργάζεται  και ξέρει να συναποφασίζει. .. Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις  και την εμπειρία στην προσπάθεια για μια επανεκκίνηση του δήμου μας με νέες ιδέες και προτάσεις με όρεξη για δουλειά και προπάντων για προσφορά. Στόχος μου είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων μας, να στηριχθεί ενεργά η επιχειρηματικότητα , δημιουργώντας ένα δήμο  φιλόξενο, δημιουργικό και ανθρώπινο… γιατί ο Δήμος μας ανήκει, γιατί ο δήμος είμαστε όλοι εμείς (δείτε το βίντεο που ακολουθεί)»

Η εκδήλωση έκλεισε με τον χαιρετισμό του κ Μάλλιαρη Γιώργου.













Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!