Περιβαλλοντικός σύλλογος Ασσήρου "Φίλοι της Γής": ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- Ποιος θα το προστατεύσει από τους προστάτες του ;;;




ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΣΣΗΡΟΥ  “ΦΙΛΟΙ  ΤΗΣ  ΓΗΣ”
           email : peribsylassirou@gmail.com        site : www.filoitisgis.gr 

                            ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΗΜΕΡΑ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 
Ποιος θα το προστατεύσει από τους προστάτες του ;;;

  Δείτε τις φωτογραφίες και τα βιντεο από την τελευταία επίσκεψη μας την Δευτέρα 02/06/2014 στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης .

  Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ΚΜ (ΦοΔΣΑ), μας αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο πολύ αγαπάει και προστατεύει το περιβάλλον.

  Θυμάστε τον πρόεδρο του, τον κ.Γεράνη, τον Νοέμβριο του 2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Λαγκαδά, με τόσο ζήλο υπερασπιζόταν την σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ, προσπαθώντας να μας πείσει  για την υπευθυνότητα που χαρακτηρίζει το Φορέα αλλά και να πάψουμε πλέον να είμαστε αρνητικοί στην κατασκευή του εργοστασίου στον ίδιο χώρο;;;

  Δεν θα αργήσει η στιγμή που όλοι αυτοί που εγκληματούν με τις πράξεις τους ή την απραξία τους παίζοντας πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια σε βάρος της υγείας μας και υγείας των παιδιών μας θα λογοδοτήσουν, όχι μόνον στην Ελληνική αλλά και στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!