Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη στις 1.00 μμ απο τις ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Υστερα απο την χθεσινή συνέντευξη τύπου των  ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης (http://www.avatonpress.gr/2014/07/25-35.html), οι ΕΛΜΕ απαιτούν από το υπουργείο να  ισχύει για τους μαθητές της Α'  Λυκείου το παλιό σύστημα προαγωγής, να μην προσμετρηθούν οι βαθμοί στην εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να καταργηθεί η τράπεζα θεμάτων και να μην υπάρξουν άλλες συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων.

Για σήμερα Πέμπτη 3 Ιουλίου εξήγγειλαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1.00 μ.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και ακόμη συμμετοχή στις 9 Ιουλίου στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!