Ωραιόκαστρο: Στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου ο Αστέριος Γαβότσης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 08.07.2014
Στην Οικονομική Υπηρεσία του δήμου ο Αστέριος Γαβότσης

Συνάντηση με τους αρμοδίους της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου είχε σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος, συνεχίζει τις επαφές του εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Σεπτεμβρίου. Ο κ. Γαβότσης συνοδευόμενος από ομάδα συνεργατών του επισκέφθηκε την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου, όπου και ενημερώθηκε σχετικά.
Προ ημερών ο νεοεκλεγείς δήμαρχος με επιστολή του προς την Οικονομική Υπηρεσία ζητούσε να ενημερωθεί μεταξύ άλλων για τον ισολογισμό του 2013, τον λογαριασμό προμηθευτών αλλά και να του δοθεί αναλυτική καταγραφή όλων των μέχρι σήμερα εκκρεμοτήτων, όλων των προβλημάτων της οικονομικής υπηρεσίας και να του παρατεθούν όλες οι πληρωμές που έγιναν από το δάνειο των 4 εκατομμυρίων ευρώ καθώς επίσης όλες οι πληρωμές, που έγιναν από τις 26 Μαΐου 2014 και μετά. Ο κ. Γαβότσης ζητούσε επίσης να τον πληροφορήσουν για τα προσδοκώμενα έσοδα του 2015.
Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!