Κέντρο πρόληψης "Δίκτυο 'Αλφα": Πρόσκληση σε δήμους και δημοτικές επιχειρήσεις σε ενημερωτική συνάντηση για την ενσωμάτωση πρώην χρηστών ουσιών στην αγορά εργασίας



       
ΚΕΝΤΡΟ    ΠΡΟΛΗΨΗΣ    ΤΩΝ    ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ



      & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



                      ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ     ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ  (Ο.Κ.Α.Ν.Α.)



                                                                                                                                9/ 7 /2014

                                                                          Αρ.Πρωτ: 83
 
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟΥΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αμπελοκήπων Μενεμένης, Κορδελιού-Ευόσμου, Ωραιοκάστρου, Παύλου Μελά, Δέλτα, Χαλκηδόνας
            δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προϊσταμένους τμημάτων Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανακύκλωσης, Πληροφορικής, Υπηρεσίες απασχόλησης, Κοινωνικές Υπηρεσίες, ΚΕΠ. 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε συνάντηση Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης με στόχο την Ενσωμάτωση Πρώην Χρηστών Ουσιών στην Αγορά Εργασίας             

Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα», στο πλαίσιο των δράσεων της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΣΧΕΔίΑ» και της εγκεκριμένης πράξης ΤΟΠΕΚΟ με τίτλο «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» προσκαλεί τους Δήμους, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Θεσσαλονίκη, σε ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και ώρες 09.30 – 12.30, στο χώρο του Δικτύου Άλφα, Κέννεντυ 32, Αμπελόκηποι (έναντι κλειστού γυμναστηρίου Αμπελοκήπων «Μέγας Αλέξανδρος»).
Το Κέντρο Πρόληψης «Δίκτυο Άλφα», εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, δραστηριοποιείται με στόχο την πρόληψη των εξαρτήσεων και την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας. Υλοποιεί δράσεις και προγράμματα στην οικογένεια, το σχολείο και την κοινότητα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Το Πρόγραμμα Σχεδία αποσκοπεί στη δημιουργία των συνθηκών για την πλήρη απασχόληση, την ποιότητα και την παραγωγικότητα της εργασίας 130 πρώην χρηστών ουσιών, καθώς και στη συνοχή της τοπικής αγοράς εργασίας με την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων του Νομού Θεσσαλονίκης. Η συμβολή των τοπικών φορέων είναι άκρως σημαντική για την επίτευξη των άνω στόχων.
Όσοι συμμετέχουν στη συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη φύση της εξάρτησης από ουσίες και τα αίτιά της, για τα προγράμματα απεξάρτησης που λειτουργούν στο Νομό μας, για τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που ολοκληρώνουν τη θεραπεία, για τη σημασία της εργασίας στην κοινωνική τους επανένταξη και για τις ανάγκες τους στο χώρο εργασίας.
           Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Άλφα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014.
Με εκτίμηση,
                  Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Δικτύου Άλφα
                              Σπυροπούλου Ελευθερία, Κοινωνική & Κλινική Ψυχολόγος


Δικαιούχος & συντονιστής εταίρος της Α.Σ. «ΣΧΕΔίΑ»  είναι ο Οργανισμός Κατά Των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και εταίροι:
-      Πρώην ΨΝΘ διασυνδεόμενο Γενικό Νοσοκομείο Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ με δυο δομές: το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΙΑΝΟΣ ΨΝΘ και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΑΡΓΩ ΨΝΘ
-      ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ «ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ»
-      ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ»
-      ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΠΥΞΙΔΑ»
-      ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ «ΣΕΙΡΙΟΣ»
-      ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Ε.Θ.)
-      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΘΕΑΜΑΤΟΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΔΕΠΘΕ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-      ΠΛΑΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.





      



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!