ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες - ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ - η Επέλαση των Βορείων και στη Μπύρα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  

ΖΥΘΟΣ: η μπύρα στα ελληνικά
Χριστίνα Τσόρμπα Υπεύθυνη Τύπου τηλ.: 6947 521503







                                ΖΥΘΟΣ: Μπύρα τις άγκυρες
                        ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕΡΡΕΣ

Οι ελληνικές μικροζυθοποιίες εδώ και καιρό βρήκαν στη Θεσσαλονίκη το δικό τους λιμάνι, στο ΖΥΘΟ. Αυτή τη φορά καταφθάνει με δύναμη από τις Σέρρες, η απαστερίωτη, μικροφιλτραρισμένη VOREIA, συντροφιά με…εκλεκτή συνοδεία βουβαλίσιου κρέατος της εταιρείας Μπόρας.
Έτσι, το Σεπτέμβριο ο ΖΥΘΟΣ παραμένει στο σπίτι του, στα VOREIA, και σας παρουσιάζει δύο δυναμικές σερραϊκές εταιρείες που αξίζει όλοι να γνωρίσουμε. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, την Τετάρτη 27 Αυγούστου, στις 21.00, στο ΖΥΘΟ Ντορέ (απέναντι από το Λευκό Πύργο) στην πρώτη επίσημη κοινή γευσιγνωσία τους στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Λίγο πριν η 79η ΔΕΘ ανοίξει τις πύλες της και θυμίσει στους παλιότερους τη μεγάλη γιορτή με τη μαύρη μπύρα και το λουκάνικο, ελάτε να απολαύσουμε γεύσεις του Βορρά: Μπύρα VOREIA και νοστιμιές από βουβαλίσιο κρέας!
Με δύναμη από το Βορρά!
Το δρόμο των εξαγωγών σε Ευρώπη και ΗΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου παίρνει η VOREIA, η απαστερίωτη μικροφιλτραρισμένη μπύρα που παράγεται στο δικό  της μικροζυθοποιίο στις Σέρρες. Με μεράκι αλλά και γνήσια αγάπη για τη φρέσκια μπύρα, η  Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος Ε.Ε. επένδυσε σε ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και κατέκτησε σε σύντομο χρονικό διάστημα την ελληνική αγορά, αφού η μπύρα VOREIA βρίσκεται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσσίδων super market, καθώς και σε κάβες, bars, εστιατόρια, delicatessen και καταστήματα βιολογικών προϊόντων στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.  
Στημένη με ίδια κεφάλαια και πραγματική φιλοσοφία μικροζυθοποιίας, με μικρή παραγωγή και συγκεκριμένη διατηρησιμότητα, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και πλούσια γευστική και διατροφική αξία, η μπύρα VOREIA προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, που βασίζεται στα απλά και αγνά υλικά και στην τεχνογνωσία που αποκτάται με πολλή δουλειά.

Οι πρώτες συνταγές της VOREIA αφορούν σε μία Pilsner και σε μία I.P.A. , μπύρες με αυθεντικό χαρακτήρα και ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά. Η VOREIA Pilsner με μια διακριτική πικράδα αναμεμειγμένη με αρώματα λουλουδιών και εσπεριδοειδών, 5 βαθμούς αλκοόλ, χρυσό διαυγές χρώμα και εντεινόμενη γεύση. Και η Ι.Ρ.Α. με αμερικάνικο λυκίσκο, τρία είδη βύνης κι αρώματα εσπεριδοειδών και κωνοφόρων, 7 βαθμούς αλκοόλ, κεχριμπαρένιο χρώμα και γλυκόπικρη επίγευση. Συνδυάζονται ιδανικά με ελαφρά κρέατα, θαλασσινά, ψάρια, σαλάτες και απαλά τυριά η πρώτη και με πιο «βαριά» κρεατικά, πικάντικα φαγητά, έντονα τυριά αλλά και γλυκά, η δεύτερη.
Νοστιμιές από βουβαλίσιο κρέας
Η εταιρεία Μπόρας είναι μια αμιγώς ελληνική και οικογενειακή επιχείρηση που για το ξεκίνημά της το 1987 βασίστηκε στην εμπειρία και την παράδοση της οικογένειας στον κτηνοτροφικό τομέα. Χρειάστηκαν χρόνια προσπάθειας και έρευνας για την παραγωγή, το 2001, ενός ποιοτικού κρέατος από τα Βουβάλια της περιοχής, με υψηλή διατροφική αξία καθώς και τη δημιουργία του καβουρμά που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των σκευασμάτων της με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Ο.Β.Ι.
Σήμερα η επιχείρηση Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε. είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων-πανελλαδικώς αναγνωρισμένων-στη Λιβαδιά Σερρών.
Το βουβαλίσιο κρέας είναι συνώνυμο του υγιεινού με υψηλή διατροφική αξία. Έχει τη μικρότερη ποσότητα χοληστερόλης από όλα τα άλλα κρέατα και τον περισσότερο σίδηρο.
Μπύρα, νοστιμιές και καλή παρέα
Το ταξίδι του ΖΥΘΟΥ στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουμε τις ελληνικές μικροζυθοποιίες, συνεχίζεται. Κάθε μήνα, μια ανακάλυψη! Μια ελληνική μικροζυθοποιία με τις μπύρες παραγωγής της σε ειδική τιμή και με τη δυνατότητα να συνοδεύονται από συγκεκριμένο μενού. Όλα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του ΖΥΘΟΥ για τη στήριξη  των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής παραγωγής.
Ο μήνας που έρχεται μας ταξιδεύει VOREIA. Ελάτε να τον καλωσορίσουμε το βράδυ της Τετάρτης 27 Αυγούστου!
VOREIA |  ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2014,  21:00 στο ΖΥΘΟ ΝΤΟΡΕ
ΖΥΘΟΣ                                                ΝΤΟΡΕ        
Λαδάδικα                                             Λευκός Πύργος
2310 540 284, 6943 211211                 2310 279010, 6943 904038  www.zithos.gr







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!