Αυτή είναι η νεότερη πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας στην Ελλάδα!


Η 24χρονη Αικατερίνη Αντώνογλου, κόρη του απερχόμενου προέδρου, παίρνει τα ηνία του τοπικού ''Αέρα''. Τα μέλη του ΑΕΡΑ εξέλεξαν χθες στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη νέα διοίκηση του συλλόγου.
Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, οι νεοεκλεγέντες, συγκροτήθηκαν σε Σώμα αμέσως μετά και δείχνουν αποφασισμένοι για όλα. Πρόεδρος του ΑΕΡΑ είναι πλέον η Αικατερίνη Αντώνογλου (κόρη του πρώην προέδρου Μιχάλη Αντώνογλου), 24 ετών και είναι η νεότερη πρόεδρος στο τοπικό ποδόσφαιρο, έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες, να πετύχει στο έργο της, βοηθώντας το σύλλογο στην επίτευξη των στόχων του.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!