Ωραιόκαστρο: Τι φταίει και δεν λύνονται τα προβλήματα; το ότι είναι καλοκαίρι ή η αλλαγή διοίκησης; [φώτο]


Αναγνώστες του avatonpress.gr μας έστειλαν φωτογραφικό υλικό για προβλήματα που υπάρχουν στο Παλαιόκαστρο αλλά κανείς δεν έχει φροντίσει για την επίλυσή τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο παραβιασμένος πίνακας ηλεκτροδότησης στο γήπεδο ποδοσφαίρου δίπλα από το 2ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου.  Ο πίνακας, όπως μας ενημέρωσαν είναι σε αυτή την κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό και υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά. Φυσικά, πλησιάζει και η έναρξη της νεας σχολικής χρονιάς και οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται ακόμη περισσότερο.

Σε άλλη φώτο αναγνώστη φαίνεται το πάρκο στην πλατεία Τζαβέλα που έχει αφεθεί στην τύχη του, ενώ το χόρτο δεν έχει κοπεί.

Τέλος, σε άλλη φώτο φαίνεται τρύπα στη μέση του  οδοστρώματος  και τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν είναι η τοποθέτηση ενός κάδου ανακύκλωσης.

- Μήπως οφείλουν κάποιοι από τον δήμο να αποκαταστήσουν τα προβλήματα;


- Τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν τις αλλαγές στη διοίκηση του δήμου. Πρέπει να επιλύονται με όποια διοίκηση υπάρχει. 

- Ή μήπως δεν είναι έτσι;






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!