ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ Μετεώρων: “ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ..ΜΙΑ ΠΟΛΗ” - 25-27 Σεπτεμβρίου 2014 [video]

Στο προσκήνιο ξανά η ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ Μετεώρων. Με δελτίο τύπου που έστειλαν μας ενημερώνουν για ένα τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων απο 25 - 27 Σεπτεμβρίου 2014, λόγω της γιορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. 
Η θεματολογία της εκδήλωσης αφορά ένα ταξίδι απο το παρελθόν στο σήμερα και είναι αρκετά πλούσια,  μια και περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς, προβολή παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου, έκθεση παλιάς φωτογραφίας και δίσκων βινυλίου και πολλές ακόμη δραστηριότητες.
Μας έχουν συνηθίσει οι διοργανωτές της ΣΥΝΜΠΡΑΞΗΣ σε οργανωμένες εκδηλώσεις με πολλά happenings αλλά και με εκδηλώσεις με πολιτιστικό περιεχόμενο. Πιστεύουμε κάτι ανάλογο θα συμβεί και σε λίγες μέρες. 
Διαβάστε το δελτίο τύπου παρακάτω:
"ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ..ΜΙΑ ΠΟΛΗ"
Τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στα Μετέωρα .
Μια πρόταση της Σύμπραξης για ένα νοσταλγικό ταξίδι από το παρελθόν στο σήμερα, μέσα από χορούς, παιχνίδια και μουσικά ακούσματα του χθες, έτσι ώστε να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι.
Παραδοσιακοί χοροί.
Προβολή παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου.
Εκθέσεις παλιάς φωτογραφίας και δίσκων βινυλίου.
Παραδοσιακές φορεσιές και εδέσματα.
Επιδείξεις Tae Kwon Do και χορευτικές επιδείξεις Ιatin,hiphop,oriental,reggaeton. Zumba για όλους.
Πικ νικ στο δάσος και παραδοσιακά παιχνίδια.
Γλέντι, κέφι και νοσταλγία σε μια ατμόσφαιρα γιορτής με πολλές εκπλήξεις.
Και όλα αυτά θα διαδραματιστούν με πολύ μεράκι σε τρεις γειτονιές ευελπιστώντας του χρόνου να απλωθεί αυτή η πρωτότυπη δράση σε όλες τις γειτονιές του Δήμου μας.
Μια πολιτιστική εκδήλωση της Σύμπραξης https://www.facebook.com/simpraxi, υπό την αιγίδα του Δήμου Παύλου Μελά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!