Τι είπαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για ΣΜΑ Ευκαρπίας και Στρατόπεδα στην εκπομπή της ελεύθερης ΕΡΤ3 [video]


Μια ενδιαφέρουσα εκπομπή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απο την ελεύθερη ΕΡΤ3  οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και όχι μόνο το Σάββατο 13/9/2014, το μεσημέρι. Θέματης εκπομπής  ''ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ''. Συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος-Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και καλεσμένοι της εκπομπής οι:
1.Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας Κ.Π.Ε. ΣΥΡΙΖΑ. 
 2.Γιάννης Μηλιός,Υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ. 
3.Αλέξης Μητρόπουλος Εργατολόγος. 
4.Κινήματα-Φορείς-Ομοσπονδίες-Σωματεία, η "ζώσα και δρώσα κοινωνία" όπως τόνισε ο κ Τριανταφυλλίδης.

Τα κινήματα, οι φορείς και οι ομοσπονδίες - σωματεία που εκπροσωπήθηκαν στην εκπομπή είχαν την δυνατότητα να απευθυνουν ερωτήσεις στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να πάρουν απαντήσεις.
Στην συγκεκριμένη εκπομπή καλεσμένος ήταν  κ Σάκης Λαζαρίδης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Παύλου Μελά ο οποίος αναφέρθηκε στα στρατόπεδα και το ΣΜΑ Ευκαρπίας.
Δείτε στο απόσπασμα του βίντεο που ακολουθεί τις ερωτήσεις του Σάκη Λαζαρίδη και τις απαντήσεις που δόθηκαν απο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!