Συλλαλητήριο των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ - Κάλεσμα της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Παύλου Μελά και των Νομικών του Προσώπων
 ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Θεσσαλονίκης

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

            Συναδέλφισσες Συνάδελφοι

          Το συλλαλητήριο των εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, πρέπει να αποτελέσει έναν ακόμη σταθμό στο συνεχιζόμενο αγώνα μας για την ανατροπή της πολιτικής της Ανεργίας, των Απολύσεων, της Λιτότητας, των Ιδιοτικοποιήσεων, των Μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων και νόμων που ξηλώνουν και τα τελευταία ίχνη κοινωνικών, συλλογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
          Όλοι και όλες κατανοούμε την ανάγκη η κινητοποίηση στις 6 Σεπτεμβρίου να είναι ξεχωριστής δυναμικής και μαζικότητας, ανάλογης της επίθεσης που δεχόμαστε.

Να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα για αγώνα, με νέα ορμή, νέα ενότητα και νέα δυναμική, για την ανατροπή των Μνημονιακών πολιτικών.

Όλοι και όλες στην Συγκέντρωση – Συλλαλητήριο το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:00 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Για την
 ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ ΘεσσαλονίκηςΣύλλογος Εργαζομένων Δήμου Παύλου Μελά και των Νομικών του Προσώπων

Ανακοίνωση - Κάλεσμα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τη συμμετοχή των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο Των Συνδικάτων στη Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6.00μ.μ. στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Δ.Ε.Θ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 - ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟY- 6.00 μ.μ.

 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στοΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ των συνδικάτων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ.-Γ.Σ.Ε.Ε.) που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014, στις 6.00 το απόγευμα, στο ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη Δ.Ε.Θ.
Η συγκυβέρνηση ακολουθώντας τον ίδιο καταστροφικό για την Ελληνική κοινωνία κατήφορο, πιστή στην ίδια τροικανή «συνταγή» συνεχίζει το δήθεν μεταρρυθμιστικό της έργο διογκώνοντας την ανεργία, τσακίζοντας κάθε εργασιακό δικαίωμα, εξευτελίζοντας την έννοια της εργασίας, διαλύοντας και γκρεμίζοντας το Κοινωνικό κράτος, τις Δημόσιες υπηρεσίες, τα Δημόσια αγαθά. Η εμμονή στο ανθρωποφάγο σύστημα της «συγκριτικής αξιολόγησης», οι απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων και ειδικότερα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με το πρόσχημα του «επανελέγχου» της μετατροπής των συμβάσεων σε Αορίστου Χρόνου, η προώθηση για μια ακόμη φορά «νέου μισθολογίου»που θα σηματοδοτήσει καινούργιες περικοπές μισθών, το νέο «συνταξιοδοτικό - ασφαλιστικό» που θα δώσει την χαριστική βολή στο θεσμό της Κοινωνικής Ασφάλισης με αύξηση των ορίων ηλικίας και περαιτέρω μείωση συντάξεων δημιουργούν τεράστιες ευθύνες σε όλους μας απέναντι στον τόπο, στα νέα παιδιά, στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας που αγκομαχά κάτω από το βάρος των μνημονιακών πολιτικών.
Η ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ συμμετοχή των εργαζομένων στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη Δ.Ε.Θ. αποτελεί την αρχή ενός νέου κύκλου κινητοποιήσεων, όπου οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. μπορούν και θέλουν να πρωτοστατήσουν, σε έναν ΑΓΩΝΑ όπου με αίσθηση ευθύνης θα συμμετέχουν όλες οι μεγάλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου. Τότε μόνο ο ΦΟΒΟΣ και ο ΤΡΟΜΟΣ που προσπαθούν να διασπείρουν στους εργαζόμενους, θα περάσει στην άλλη όχθη. Βασική προϋπόθεση προκειμένου να αλλάξει ο τόπος σελίδα και να εφαρμοστούν πολιτικές που στο επίκεντρο θα έχουν την κοινωνία που σήμερα βρίσκεται υπό κατάρρευση συνέπεια των μνημονιακών πολιτικών που πεισματικά εφαρμόζονται.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!