Θ. Καράογλου: "Η εφαρμογή προοδευτικών αυτοδιοικητικών πολιτικών εχέγγυο προόδου κάθε δήμου"

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΕΓΓΥΟ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ»

«H απόδοση κοινωνικών πολιτικών σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών είναι το κλειδί για την ουσιαστική πρόοδο των σύγχρονων Δήμων» επισήμανε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, μετά τις συναντήσεις που είχε χθες (Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014) και σήμερα (Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου2014) με τους Δημάρχους Θέρμης και Θερμαϊκού, κυρίους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μαυρομάτη αντίστοιχα, στο πλαίσιο των επαφών του με όλους τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους της δεύτερης εκλογικής περιφέρειας του Νομού.
Όπως σημείωσε ο κ. Καράογλου: «Χθες και σήμερα επισκέφθηκα δυο Δήμους, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, που είναι τόποι νέων κατοικιών, τους οποίους χιλιάδες Θεσσαλονικείς επέλεξαν τα τελευταία χρόνια προκειμένου να ζήσουν με τις οικογένειές τους, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα με τις βασικές υποδομές των δυο αυτών Δήμων. Οδικό δίκτυο, ύδρευση, αποχέτευση, σχολεία, παιδικοί σταθμοί και άλλες βασικές υποδομές λείπουν. Οι Δήμαρχοι μου επισήμαναν τα μεγάλα προβλήματα
 που αντιμετωπίζουν και τον προγραμματισμό που έχουν καταστρώσει. Κοινή συνισταμένη και των δυο συναντήσεων είναι ότι η απόδοση κοινωνικών πολιτικών σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών αποτελεί το κλειδί για την ουσιαστική πρόοδο των σύγχρονων Δήμων. Ζητούμενο και εχέγγυο προόδου κάθε τοπικής κοινωνίας είναι η εφαρμογή αληθινά προοδευτικών αυτοδιοικητικών πολιτικών, που θα έχουν ως στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών σε κάθε γειτονιά και φυσικά την ενίσχυση και εμβάθυνση των κοινωνικών δεσμών».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!