Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς στην Ανθρώπινη Αλυσίδα στην παραλία Θεσσαλονίκης

Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς
www.rekk.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΡΕΚΚ συμμετείχε στην  αλυσίδα αλληλεγγύης, αντίστασης και πολιτισμού, στην  παραλία της Θεσσαλονίκης που διοργάνωσαν το «ResisTΑΙΕΔ» και άλλες συλλογικότητες της πόλης.
Μία αλυσίδα αλληλεγγύης, αντίστασης και πολιτισμού  δημιουργήθηκε χθες το βράδυ   στην  παραλία της Θεσσαλονίκης με κεντρικό σύνθημα «Δεν ξεπουλάμε το μέλλον μας, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας» για έκφραση διαμαρτυρίας διότι  ο δημόσιος πλούτος και τα κοινά αγαθά , το λιμάνι της πόλης, παραλίες και ελεύθεροι χώροι ξεπουλιούνται.
Κινήματα, συλλογικότητες, εργαζόμενοι και άνεργοι, δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, συνελεύσεις γειτονιάς, καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και κάθε φωνή που αντιστέκεται, ενώθηκαν  όλοι μαζί, δείχνοντας πως η αλληλεγγύη και η δημιουργικότητα των πολιτών είναι πιο δυνατή απ’ τον φόβο, την απάθεια και τον ατομισμό.
Η «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς» από την αρχή συμμετείχε στην πρωτοβουλία αυτή και χθες μέλη της και δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με αυτήν  πήραν ενεργό μέρος στην κίνηση σχηματίζοντας την ανθρώπινη αλυσίδα.
Καλαμαριά, 13.9.2014
Από το Γραφείο Τύπου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!