Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Επιτυχίες μαθητών Κοινωνικού Φροντιστηρίου


ΔΗΜΟΣ  ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ                          
Παύλου Μελά 24 & Ευαγγελισμού της Θεοτόκου • 562 24 Εύοσμος •
Τηλ. 2313302163, 2313 302253 • Fax. 2310761038 • E-mail : press@kordelio-evosmos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εισαγωγή Μαθητών Κοινωνικού Φροντιστηρίου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Την εισαγωγή τεσσάρων μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση “καμαρώνει” ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου μετά την ανακοίνωση  των βάσεων εισαγωγής για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2014.  Οι επιτυχίες αυτές επιβεβαιώνουν τη δυναμική του θεσμού, θέτοντας ταυτόχρονα την αναγκαιότητα συνέχισής του.
Οι μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας που προσφέρεται δωρεάν από το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου, πετυχαίνοντας με τις επιδόσεις τους την εισαγωγή τους σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Ειδικότερα: η μαθήτρια Χριστίνα Ξενιτοπούλου εισάγεται στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, ο μαθητής Ιωάννης Ζουμπανιώτης στο τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, η Δέσποινα Σεμερτζίδου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Λάρισας και ο Μελανό Πατασούρι στο τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας συνεχάρη τους μαθητές του Δήμου μας οι οποίοι κατάφεραν μέσα από τη μελέτη, τη συστηματική προσπάθεια και την υποστήριξη των γονέων και των εκπαιδευτικών τους να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση για όλους. “ Συγχαίρω τους μαθητές μας γιατί κατάφεραν να μας κάνουν περήφανους αποδεικνύοντας πως η θέληση και η προσπάθεια επιβραβεύονται. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στις σπουδές τους και να συνεχίζουν πάντα με την ίδια δύναμη να κυνηγούν τα όνειρά τους”.
“Οι επιτυχίες των μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μας γεμίζουν με περηφάνια καταξιώνοντας τον θεσμό σε ένα πολύτιμο εργαλείο ενισχυτικής διδασκαλίας αλλά και κοινωνικής υποστήριξης, που στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η κοινωνία μας αναδεικνύει την κοινωνική αλληλεγγύη υποστηρίζοντας παιδιά οικογενειών που αδυνατούν για λόγους οικονομικούς να ανταπεξέλθουν στα δυσβάστακτα κόστη των ιδιωτικών φροντιστηρίων” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης,  Νέας Γενιάς, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Καμαρινός, ο οποίος παράλληλα ευχαρίστησε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και τις Διευθύνσεις Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
Για τρίτη συνεχή χρονιά θα λειτουργήσουν στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Τμήματα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
Τα μαθήματα για τους μαθητές Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου (οδός Πυθαγόρα και Μαβίλη, 2310759019), ενώ για τους μαθητές Λυκείου στο Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου (οδός Πηνείου 3, 2310 703221).
Πληροφορίες – εγγραφές: Τμήμα Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, 2ος όροφος Δημαρχείου Ευόσμου, τηλέφωνα: 2313 302194 & 2313 302103.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!