Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες Ουκρανής πολιτικού -«Δεν ανησυχώ, είναι σαν έργα του Βαν Γκογκ» απαντάει [φώτο]


Τη μοίρα της Τζένιφερ Λόρενς, της Ριάνα και άλλων κορασίδων του Χόλιγουντ φαίνεται πως είχε η Ουκρανή πολιτικός Ολγκα Λιούλτσακ η οποία κατήγγειλε ότι χάκερ έκλεψε γυμνές φωτογραφίες της και τις ανέβασε στο Διαδίκτυο.
Πάντως η αντίδραση της πανέμορφης πολιτικού, η οποία ανήκει στο κόμμα του Βιτάλι Κλίτσκο, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.
Η ίδια δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά κατά τις Apple (οι φωτογραφίες εκλάπησαν από χάκερ στο iCloud), ενώ προτρέπει τις υπόλοιπες γυναίκες να μην έχουν φόβο.
«Δεν ανησυχώ για τις γυμνές φωτογραφίες μου και καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανησυχεί. Δεν είναι παρά έργα τέχνης. Ας μην το δαιμονοποιούμε. Ο κόσμος θαυμάζει τα γυμνά πορτρέτα του Βαν Γκογκ και άλλων ζωγράφων. Πρόκειται για κάτι ανάλογο» δηλώνει η Λιούλτσακ.
Πάντως, οι φωτογραφίες της έχουν ήδη προκαλέσει σάλο στην Ουκρανία, ενώ το ίδιο έχει συμβεί αρκετές φορές με τις εικόνες που ανεβάζει η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media.


\

ΣυνημμένοΜέγεθος
olga-l.jpg51.25 KB
olga-l1.jpg60.22 KB
olga-l2.jpg107.31 KB
olga-l3.jpg77.62 KB

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!