Η «ερωμένη» του Πούτιν αλλάζει δουλειά -Αφήνει την πολιτική και γίνεται μιντιάρχης [φώτο]


Πρώην γυμνάστρια και μάλιστα Ολυμπιονίκης, πολιτικός και τώρα μιντιάρχης. Στα 31 της η Αλίνα Καμπάεβα έχει προλάβει ήδη να εμπλουτίσει αρκετά το βιογραφικό της, αν και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτό είναι η φημολογούμενη σχέση που διατηρεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Καμπάεβα αλλάζει για μία ακόμη φορά καριέρα. Ηδη παραιτήθηκε από τη θέση της στη Δούμα, προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση ενός ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Ρωσία τα οποία- όπως αναμενόταν- στηρίζουν τον Πούτιν.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, είχε εκλεγεί στη Δούμα για πρώτη φορά το 2007 και στις εκλογές του 2011 διατήρησε τη θέση της. Πλέον θα είναι διευθύντρια της National Media Group, ενός από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους της Ρωσίας. Ενας από τους ιδιοκτήτες του είναι ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Κοβάλτσουκ, του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που επέβαλαν κυρώσεις οι ΗΠΑ για τη στάση της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση, όπως αναφέρει το Business Week. Η National Media Group έχει τον έλεγχο των τηλεοπτικών καναλιών Ren-TV και Channel 5, όπως και το 25% του Channel One, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Ρωσία. Επίσης στον όμιλο ανήκουν η εφημερίδα Izvestia daily και ένας ραδιοφωνικός σταθμός.

Η Καμπάεβα ήταν γνωστή στους αθλητικούς κύκλους τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για την ομορφιά της, αλλά έγινε πιο διάσημη εξαιτίας της σχέσης που εδώ και χρόνια φημολογείται ότι διατηρεί με τον Πούτιν. Οι φήμες φούντωσαν μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου του Ρώσου προέδρου τον Ιούνιο του 2013 και μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η Καμπάεβα έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί, αν και η ίδια επανειλημμένα έχει διαψεύσει ότι έχει γίνει μητέρα.


Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!