Πολίχνη: Παράνομο καζίνο σε ιντερνετ καφέ της περιοχής ανακάλυψαν αστυνομικοί




Αιφνιδιαστικός αστυνομικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε χθες πρωινές ώρες, στη περιοχή της Πολίχνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολίχνης - Ευκαρπίας, είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη έξι ατόμων, για παράνομη διενέργεια τυχερού παιγνίου.
 Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός έλεγχος έλαβε χώρα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε η παράνομη διενέργεια του χαρτοπαιγνίου «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος.
Συνελήφθησαν ο 40χρονος ημεδαπός – προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης και οι πέντε (παίκτες- θαμώνες ηλικίας, από 28 έως 48 ετών. Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: • Μία (1) τσόχα, • μία τράπουλα με (52) παιγνιόχαρτα, με την οποία διενεργούνταν το παίγνιο, • 198 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και • χρηματικό ποσό των (115) ευρώ, σχετιζόμενο με την παράνομη διενέργεια του χαρτοπαιγνίου.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητείται ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!