Γαβριήλ Αβραμίδης: Η τοποθέτησή του κατά τη χθεσινή συζήτηση του «Αντιρατσιστικού Νομοσχεδίου» στη Βουλή.


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ                                      
 Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης | ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ                                
Αθήνα, 03.09.2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το περίσσευμα υποκρισίας της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε χθες, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη χθεσινή πρώτη ημέρα συζήτησης του Αντιρατσιστικού Νομοσχεδίου, με αφορμή την επίσκεψη συμπαράστασης του Υπουργού Εξωτερικών και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, κ. Βενιζέλου προς τους Ουκρανούς νεοναζί, από τους οποίους έχουν εκδηλωθεί ακραίες, ρατσιστικές και εγκληματικές συμπεριφορές εις βάρος της ελληνικής μειονότητας, αλλά και των υπολοίπων, της Ανατολικής Ουκρανίας.
«Είναι σαφές, πως δεν επιδιώκουμε την ποινικοποίηση της άλλης άποψης, ωστόσο δεν δεχόμαστε τη διάκριση της ταυτότητας των Γενοκτονιών σε Α’ και Β’ κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας, «η αναφορά του Ολοκαυτώματος υπαγορεύει και την αναφορά της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Ανατολής, του Πόντου, της Ιωνίας, της Θράκης», επαναφέροντας τη διάσταση της ενσωμάτωσης και ενοποίησης των παραπάνω σε μία ημέρα μνήμης, από τη Βουλή των Ελλήνων.   
Η Γενοκτονία των χριστιανικών λαών της Ανατολής είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και αναγνωρισμένο γεγονός τόσο από τη Διεθνή Ένωση Μελετητών των Γενοκτονιών (IAGS), όσο και από τη σύγχρονη προοδευτική τουρκική ιστοριογραφία, διεμήνυσε ο κ. Αβραμίδης προς τους εκπροσώπους όλων των παρατάξεων χαρακτηρίζοντας παράλληλα, ως δεύτερη φάση της Γενοκτονίας, τα όσα τραγικά λαμβάνουν χώρα σήμερα στο Ιράκ για τους Ασσυροχαλδαίους χριστιανούς και τους Γεζίτες.
Ο κ. Αβραμίδης εξήγησε πως πρόδρομος του Ναζισμού είναι ο Κεμαλισμός, εξήρε την πρόταση του Μιχάλη Χαραλαμπίδη για καθιέρωση ευρωπαϊκής ημέρας θυμάτων του Κεμαλισμού, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στην κ. Ρεπούση τόσο για τη συνεχιζόμενη τάση της προς τον αναθεωρητισμό της ιστορίας, όσο και για την προπαγανδιστική τακτική της με πρόσχημα τη δήθεν επιστημονική έρευνα και ανάλυση.
Κλείνοντας την ομιλία του, κατηγόρησε εκ νέου την Κυβέρνηση και προσωπικά τον Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξ. Βεργίνη ότι εξαπάτησε παραμονές των ευρωεκλογών τους ανασφάλιστους υπερήλικες ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση, τη Βόρεια Ήπειρο, την Κωνσταντινούπολη και άλλους Ελλαδίτες, υποσχόμενος την άμεση επαναφορά του βοηθήματος από τον ΟΓΑ, για την οποία μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη.
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!