Έχασε το ντέρμπυ με την ΧΑΝΘ η ομάδα βόλλει του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

ΧΑΝΘ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-0 ( 25-19 25-15 28-26 )


Την ήττα γνώρισε η ομάδα βόλλει του Κεραυνού απο την ΧΑΝθ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.
Χωρίς καθαρό μυαλό, με κακή υποδοχή και πολλά λάθη , δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, στα πρώτα δύο σετ, τα κορίτσια του Κεραυνού στην πίεση της ΧΑΝΘ και εύκολα έγινε το 2-0 . Στο τρίτο σετ , μπόρεσαν οι αθλήτριες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους , πίεσαν στο σέρβις τελείωσαν επιθέσεις και επιβεβαίωσαν τον ορισμό του ντέρμπι και θα μπορούσαν να το κερδίσουν αν ήταν λίγο πιο τυχερές και πιο προσεκτικές στους τελευταίους πόντους . Το 28-26 του σετ δείχνει ακριβώς τις δυνατότητες των δύο ομάδων , με την ΧΑΝθ να κερδίζει δίκαια την πρώτη μάχη .

XANΘ: Προπονητής: Β.  Χριστόπουλος   Αρμουτάκη, Αβδελά, Γαλλικα, Γκολέμα, Μανωλοπούλου, Βενάρδου (λ), Σωτηρίου, Μπακοπούλου, Γερακίτη, Πετίδου, Πετρουλάκη, Κάππα.    
Κεραυνός: Προπονητής:.Γ. Ακριτίδης     Φουτσιτσάκη (λ) , Παπαβραμίδου, Τορλαχίδου, Παπαζαχαρίου, Πατσάνη, Βεργή, Καντούρη, Μπαϊρακτάρη, Φλαρούντζου, Μποσταντζόγλου, Τσαπαρίδου, Πανταζή  

πηγή  keraunos-volleyball.blogspot.com


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!