Δ. Νεάπολης-Συκέων: Νέα τμήματα Η/Υ, γερμανικών και ρωσικών

Τη δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά και να διδαχθούν τη γερμανική και τη ρωσική γλώσσα, έχουν τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά οι ενδιαφερόμενοι νεαροί συμπολίτες μας στο πλαίσιο του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
Τα νέα χειμερινά τμήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Ξένων Γλωσσών λειτουργούν με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και εξασφαλίζουν προοπτικές για την επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση των νέων.

Πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο ACTA
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τμήματα Πιστοποίησης Γνώσεων Η/Υ ACTA, αναγνωρισμένης από το ελληνικό δημόσιο και την αγορά εργασίας (Word, Excel, Internet, Access, PowerPoint, Windows).
Τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια είναι ολιγομελή με τη συμμετοχή έως 10 ατόμων (ένα άτομο ανά υπολογιστή) και οι επικεφαλής εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία των σπουδαστών στις αντίστοιχες εξετάσεις πιστοποίησης. 
Στο πλαίσιο ειδικής προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν όσες θεματικές ενότητες επιθυμούν και να πιστοποιηθούν μόνο σε αυτές που επέλεξαν.
Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο τα δίδακτρα, ενώ τα εξέταστρα είναι δωρεάν. Επιπλέον, ισχύουν ειδικές τιμές για τους υπαλλήλους των δήμων. 

Εντατικά γερμανικά και ρωσικά
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές και για τα εντατικά τμήματα γερμανικών και ρωσικών, με 3 τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα για διάστημα 4 μηνών, σχεδιασμένα για άτομα που επιθυμούν να καλύψουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα βασικές γνώσεις ενός έτους.
Ως ειδική προσφορά παρέχεται έκπτωση 25% σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και άτομα με αναπηρία, και έκπτωση 15% σε φοιτητές.

Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας
Διεύθυνση: Ζάκκα 25, Νεάπολη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 547 037, 2310 511 932
Blog: www.polidinamo.blogspot.gr 
Email: polidinamo.kentro.neolaias@gmail.com Δήμου Νεάπολης-Συκεών


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!